Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 8 Adet Yapışkanlı Sinek Şeridi Korumalı Kutulu 712544

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 500 Adet
%46
TL189,95 TL101,95


ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Ne alacaksınız ? : 8 Adet 

Ölçüler : 74 cm uzunluk - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sinekleri öldürmek için ilaç veya sprey kullanımının uygun olmadığı yerler, bahçe,ev, mutfak aklınıza gelebilecek her yer, açık veya kapalı alan, (oteller, restoranlar, hastaneler, depolar) için uygundur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Yapışkanlı ve çok daha sağlam tutması için raptiyeyle birlikte gönderilir.

ZEHİRLİ OLMAYAN - KULLANIMI GÜVENLİ - Bu tuzaklar toksik değildir ve evinizin çevresinde bulundurmanız güvenlidir. Fiziksel tuzak hiçbir kimyasal içerik içermez. Ailenizde hamile kadınlar ve çocuklar olsa bile kullanın.

ÇEŞİTLİ DURUMLAR İÇİN UYGULANABİLİR: Sinekleri öldürmek için ilaç veya sprey kullanımının uygun olmadığı yerler (oteller, restoranlar, hastaneler, depolar) için uygundur. Sinek şeritleri, süper yapışkan yapıştırıcı, çok güçlü yapışma ile su geçirmez kağıttan yapılmıştır, sinekler çekildikten sonra kaçmalarının bir yolu yoktur .
GÜÇLÜ YAPIŞTIRMA: Yapışkan SİNEK tutkalı güçlü ve dayanıklıdır. Gerçekten işe yarıyor çünkü sinekler, böcek tutkalı tarafından çekildiklerinde sıkışıp kalacaklar.

KULLANIMI KOLAY: Boruyu dışarı çekin ve kapı çerçevesine veya sineklerin girdiği diğer yerlere ellerinizi karıştırmadan yapıştırın. ÇİFT TARAFLI YAPIŞTIRICI: Çalıştırması ve kullanması kolaydır. Böcek tuzağının çift taraflı olduğunu lütfen unutmayın. Şerit dolduğunda veya uçuş kontrolü sağlandığında atabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sinek bandını paketinden çıkarmak, sinek tutucuyu çıkarmak ve ardından sivrisinek şeritlerini asmak. Sinek bandı şimdi ayarlandı! Temiz ve verimli.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar