Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Toz Temizleyici Puff Pompa 718249

TL53,95


SUPERONSTEP
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Toz Temizleyici, kameraları, objektifler, klavyeler, televizyonlar, monitörler, LCD ekranlar, gözlükler, hassas aletler ve benzerlerine için temizlik sağlayan birinci sınıf silikon malzemeden, yumuşak ve elastik malzemeden üretilmiştir. Kalıntı bırakmadan hassas parçalardan ve çatlaklardan toz çıkarmak için idealdir. Toz Temizleyici, fiziksel temas, toksik olmayan ve çevre dostu hassas cihazlarınızdaki kalıntıları temizlemek için güçlü hava akımlarını yönlendirebilir. Yumuşak silikon hava nozülü, cihazınızla yanlışlıkla temas etmesi durumunda cihazınıza zarar vermez. Ergonomik tasarıma sahip, tutması ve çalıştırması kolaydır. Ayrıca, bu Toz Blower Temizleyicisini, cihazlarınızı iyice temizlemek için JJC lens temizleme kalemi ve mikrofiber temizlik bezi ile de kullanabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar