Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Relax Eller Serbest 4 Mevsim Kafa Şemsiyesi 716265

ONESTEP SILVER Son 7 Günde Satılan : 108 Adet
%56
TL249,95 TL110,11


ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Özellikler :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.

Materyal : Polyester kumaş, en iyi kaliteyi ve suya dayanıklılığı sağlamak için dikkatlice dikilmiştir.

Ölçüler : 53 x 32 cm (açıldığında) Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Balıkçılık, kampçılık, bahçecilik, yürüyüş, koşu, bisiklet, yelkencilik, deniz, plaj, yağmur vb

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Erkek, bayan, çocuk, genç, yaşlı herkese uygundur. 

Gökkuşağı şemsiye şapkaları yüksek kaliteli, ayarlanabilir katlanır şapkalardır. Bir sonraki plaj partinizde güneş koruması sağlayacak eğlenceli parti şapkaları olarak kullanmak harika!

Normal bir şemsiye tutarken akıllı telefon kullanmak eğlenceli değil. Yağmur şapkası / plaj şapkamız, hava koşullarına karşı korumanın keyfini çıkarırken istediğiniz her şeyi yapmanızı sağlar. Dış mekan malzemelerinize ve kamp malzemelerinize ekleyin. Balıkçılık, kampçılık, bahçecilik, yürüyüş, koşu, bisiklet, yelkencilik için mükemmel bir şapkadır.

ELLER-SERBEST! EĞLENCELİ & FONKSİYONEL : Şemsiye şapkalarımız eller serbest, hafif ve dayanıklı olduğundan, bahçede çalışırken, sahilde, balık tutarken, kanoda, spor etkinliklerinde veya herkesin güleceği iyi bir kahkaha atmak istediğiniz her zaman giyebilirsiniz.

AYARLANABİLİR! HER YAŞA UYAR : Bu şemsiye şapkalar, çok sıkı olmadan başınıza kolayca uyum sağlayan güçlü bir elastik kafa bandına sahiptir, böylece yetişkinler, erkekler, kadınlar, çocuklar ve küçük çocuklar dahil her yaştan herkes eğlenebilir.

YÜKSEK KALİTE! DAYANIKLI KATLANIR TASARIM : Güneş şemsiyesi şapkaları gerçekten çok kaliteli. Bunun nedeni, her şapkanın, şemsiye gölgelik şeklini korumak için kaliteli koşucu bileşenleriyle eşleşen güçlü bir elastik kafa bandına sahip olmasıdır. Polyester kumaş, en iyi kaliteyi ve suya dayanıklılığı sağlamak için dikkatlice dikilmiştir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar