Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Tüy Tiftik Toplayıcı 6000 Kullanım Tisserant Design 2 li SET 718741

TL77,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Termo plastik ergonomik sap + Silikon toplayıcı

Adet / Renk / Tasarım : Adet, TransForMacion Clovis Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 17 x 10 silikon toplayıcı 5 cm çapındadır.

Ne alacaksınız ? : Kullanmadığınız zaman korumak için, koruma kapağıyla gönderilir. Sadece, işiniz bittiğinde kapağı silikona geçirerek takın ! 

 GENİŞ KULLANIM ALANI : Giysiler, kumaşlar, mobilyalar, perdeler, yastıklar, halılar ve zeminler. Mobilya, giysi, yorgan, zemin, halı, perde, kanepe ve araçların tozunu, kalıntılarını veya yiyecek kalıntılarını yüksek verimlilikte çıkarmak için şeridi yuvarlayın, evcil hayvanlı bir aile için iyi bir seçim. Tüyleri, tüyleri, tozu, ipliği, evcil hayvan tüylerini ve daha kolay ve hızlı bir şekilde çıkarır. Normal boyutlu tiftik silindiri evde, ofiste veya araçta kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : %100 yeniden kullanılabilir 

HIZLI VE GÜVENLİ - Bu tüy bırakmayan silindir seti, Giysiler, kumaşlar, mobilyalar, perdeler, yastıklar, halılar ve zeminler dahil tüm yüzeylerin daha hızlı ve daha kolay temizlenmesini sağlar. Stick Master, geleneksel silindirlerin gözden kaçıracağı derin köklü toz, tiftik ve kiri çıkarmak için ulaşılması zor alanlara giren yumuşak ve yapışkan bir silikon malzeme kullanır.

ÇOK YÖNLÜ : Mobilya, giysi, yorgan, zemin, halı, perde, kanepe ve araçların tozunu, kalıntılarını veya yiyecek kalıntılarını yüksek verimlilikte çıkarmak için şeridi yuvarlayın, evcil hayvanlı bir aile için iyi bir seçim. Tüyleri, tüyleri, tozu, ipliği, evcil hayvan tüylerini ve daha kolay ve hızlı bir şekilde çıkarır. Normal boyutlu tiftik silindiri evde, ofiste veya araçta kullanılabilir.

YENİDEN KULLANILABİLİR – Tek kullanımlık tiftik giderme ürünlerine para harcamayı veya bantınız bittiği için tüylü giysiler ve mobilyalarla uğraşmayı bırakın. Sticky Master'ın bantsız tasarımı %100 yeniden kullanılabilir ve yeniden doldurma veya ek satın alma gerekmeden yıllarca dayanır.

YIKANABİLİR -Çoğu tüy bırakmayan silindirin aksine, Sticky Master silikondan yapılmıştır. Geleneksel tarzdaki rulolar kadar yapışkandır, ancak işiniz bittikten sonra durulayarak temizleyebilirsiniz! Tekrar tekrar kullanabilmeniz için kiri çıkarmak için ılık suyla durulayarak temizleyin.

KULLANIM YÖNTEMİ: Lütfen ilk seferde yüzeydeki koruyucu filmi yırtın. Kullanımdan sonra, silindiri yıkamak için deterjan veya çamaşır tozu kullanabilir, doğrudan güneşe maruz bırakabilir ve sonra tekrar kullanabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar