Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Sciacca Mini Çırpıcı Çelik 2 adet 720215

TL59,95


ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : % 100 Paslanmaz Çelik

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamamnız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 12 CM 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Nano özeliğiyle, yiyeceklerin yapışmasını önler ve daha kolay temizlenir 

Mini el tipi yumurta karıştırıcı, yumurtaları, sosları ve üst malzemeleri karıştırmak için idealdir, ayrıca buz, şeker, eritilmiş çikolata ve taze krema karışımı için iyi bir yardımcıdır. , turşuları, , kek hamurunu, gözleme karışımını ve daha fazlasını karıştırmak için mükemmel

Çırpıcı yüksek kaliteli Nano Paslanmaz Çelik'ten yapılmıştır, bu nedenle zamanla profesyonel kalitede malzemelerden paslanma konusunda endişelenmenize gerek yoktur.
Hızlı, rahat, zahmetsiz karıştırma ve sallama için
Hafif, kullanımı kolay ve temiz.
Bu mucize eşya saniyeler içinde karıştırabilir, çırpabilir, köpürtebilir

Sağlam malzeme: Çırpıcı, sağlam bir sertleştirilmiş paslanmaz çelik kulp ve dayanıklı bir nano paslanmaz çelik bobinden yapılmıştır. Yumuşak çırpma aleti mutfak gereçlerini çizmez, daha fazla el hissi verir.

Kullanımı kolay: Bu çırpıcının temizlenmesi kolaydır ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Kalın baharatlara ve kalın malzemelere dayanabilir. Mutfak çırpma sapında, temizlikten sonra asmak ve saklamak için uygun bir asma deliği vardır.

Yükseltilmiş tasarım:  teli süper dayanıklı hale getiren 1,3 mm tel çapına sahiptir. Siz çalışırken tencere, tava, kase veya diğer tabaklarınıza zarar vermez veya çizmez en sevdiğin yemekleri yapabilirsin ! Renk değişikliği, deformasyon veya erime yapmaz.

ERGONOMİK OLARAK PLASTİK KOL, SİZE RAHAT BİR TUTUŞ SAĞLAR: Avucunuzun içine rahatça oturmasını sağlar. Islak ellerde bile sap kaymaz.

YÜKSEK PERFORMANS, DAYANIKLI VE GÜVENLİ -: 240  dereceye kadar yüksek ısıya dayanıklı olmasını sağlar. En sevdiğiniz yiyecekleri yaparken güçlü çırpma ve havalandırma için tüm farklı pişirme ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar