Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion SARI Saç Filesi Görünmez 12 ADET 720100

TL73,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Polyester file 

Adet / Renk / Tasarım : 12 Adet, TransForMacionDesign olarak tasarladığımız, resimde yer alan SARI rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Saç ağımız, STANDART ve esnek olduğundan tüm saç/kafa yapısına uyum sağlar. Çoğu insan için tam kapsama sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. İster uzun saçlarınız, ister kısa saçlarınız, örgüleriniz ya da peruğunuz olsun, bu saç filesi tüm saç tiplerine uygundur. Hafif ve nefes alabilen yapısıyla çalışırken saçlarınızı güvende tutar.

Saç ağımız, titizlikle test edilmiş ve yırtılmadan dayanabilen dayanıklı ve esnek naylon dantel malzemeden yapılmıştır. Elastik, güçlü ve esnektir, bu da takmayı ve çıkarmayı kolay ve sorunsuz hale getirir. Kaymadan güvenli bir şekilde yerinde kalacağına güvenebilirsiniz, bu da onu görevleri için ideal kılar.

Tüm Durumlar İçin Saç Filesi】: Saç filelerimiz, bale dansçıları, aktörler, kuaförler, otel ve restoran çalışanları, şefler, uçuş görevlileri, banka çalışanları, hemşireler ve hatta Patenci dahil olmak üzere çok çeşitli insanlar için olmazsa olmazdır! Performans sırasında peruğunuzu sabitlemeniz veya işyerinde profesyonel bir görünüm korumanız gerekiyorsa, peruk ağımız tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Rahat duruşu ve dayanıklı yapısıyla gün boyu kullanım kolaylığı sağlar.

Hafif ve rahat tasarımı hoş bir kullanım deneyimi sağlar. Saç ağımızın nefes alabilen ve yumuşak dokusu saçınızı her türlü potansiyel hasara karşı korur. Ayrıca dayanıklı yapısı, direnç göstermesini sağlar. Deformasyon, uzun ömürlü performans sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar