Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Saç Klipsi Toka 6 Adet Absolute Design 718287

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 106 Adet
%50
TL199,95 TL99,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 



Ürün Özellikleri :

NE GÖNDERİYORUZ ? 6 ADET, Karbon Plastik, Profesyonel Tasarım, TransForMacion Absolute Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz. SİYAH Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Çoğu saç stiline uyar ve partilerde, danslarda, günlük yaşamda vb. çeşitli durumlarda kullanılabilir. Salon şekillendirme, Fön çekerken, saç kurutma, renklendirme, düzleştirme, kıvırma ve makyaj uygulamaları için mükemmeldir.Uzun ve saç kısımlarını tutacak kadar sıkıdır. Plastik saç tokalarının kullanımı metal olanlardan daha kolaydır. Bu harika saç kesme klipsleri, şekillendirmeyi ve fön çekmeyi kolaylaştırır.

SAÇINIZI MÜKEMMEL TUTAR - Kliplerimiz, çalışırken ve şekillendirirken saça zarar vermeden veya kıvrılmadan ince veya kalın saçları güvenli bir şekilde tutar. Plastik klipslerin kaymaz tasarımı sayesinde ıslak veya kuru hassas saçlarınızı sıkıca tutarlar.

PREMIUM MALZEME: Profesyonel Klips-tokalar sağlam karbon plastikten yapılmıştır. Yüz maskenizi uygularken ve yüzünüzü yıkarken saçınızı gergin tutabilir.

SAÇINIZI MÜKEMMEL TUTUN : Saçınız ıslak veya kuru olursa olsun, şekillendirici klipsler saçınızın büyük veya küçük bölümlerini saçınıza zarar vermeden veya bükmeden tutmak için kullanılabilir. Uzantılara yönelik bu şekillendirici klipslerin tutma yerinde, saçınızın yerinde kalmasını ve saçı tutmamasını sağlayan kaymayı önleyici parçacıklar bulunur. Ve bu saç aksesuarları minimalist tasarımları sayesinde çok hafif hissettiriyor. Diğer saç tokalarından farklı olarak saçınıza ağırlık katmazlar.

BÜYÜK VE KAYMAZ : Saçınız kalın veya ince olursa olsun, saç kısımlarını sıkıca tutun. Tekrarlanan kullanımdan sonra bile uzun süre dayanan yüksek elastikiyetli yaylı saç tokası. Kesit klipsleri ince fakat güçlüdür, bu da hassas alanların kesilmesi için iyidir. Kadınlara yönelik bu saç tokaları, saçları bölmek ve güzel bukleler oluşturmak için idealdir.

KOLAY KULLANIM : Tüm saçları klipslerle sabitleyin ve saçın kuruması ve şekillendirilmesi için yeterli zaman verin; ardından her bir klipsi çıkarın ve göz alıcı bir görünüm için şekillendirici bir tarakla bukleleri nazikçe tarayın.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar