Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Havlu Kağıt Tutucu Ahşap 2 ADET 720032

TL116,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

KAĞIT HAVLU ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Gürgen ağacı 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz


Bu tür bir kağıt havlu tutucu genellikle mutfak veya banyo gibi yerlerde kullanılan bir aksesuardır. Ahşap malzemeden yapılmış olması, hem estetik bir görünüm sağlar hem de dayanıklılığı artırır. Ayrıca, ahşap doğal bir malzeme olduğu için çevre dostudur ve iç mekanlara sıcaklık katar.

Ahşabın kaliteli olması ve sağlam bir yapıya sahip olması, ürünün uzun süre dayanmasını sağlar. Ayrıca, kağıt havluların kolayca yerleştirilebilmesi ve çıkarılabilmesi için pratik bir tasarıma sahiptir.

Son olarak, ahşap ürünlerin bakımının doğru yapılması önemlidir. Genellikle düzenli olarak silmek ve ahşap koruyucu ürünler kullanmak, ürünün uzun süre güzel kalmasına yardımcı olacaktır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar