Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Gergili Bagaj Lastiği 2 Kancalı 4 lü PAKET 429053

TL104,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Elastik

Adet / Renk / Tasarım : 4 Adet gönderiyoruz


UYGUN MALİYETLİ : 45 cm uzunluğundaki kordonlar bir ömür boyu dayanır, ihtiyaç duyduğunuz her zaman ve her yerde tekrar tekrar kullanın.

ARAÇ, MOTOSİKLET, BİSİKLET VB : Rüzgarla savrulan veya farklı yönlere çekilen kılıflardan bıktınız mı? Bu elastik ve ağır hizmet tipi kancalı kordonlar, bu kılıfları güvenli bir şekilde yerine koymak için harikadır.

EŞYALARI GÜVENLE TUTUN : elastik kayışlarla bir bebek arabasını ve diğer büyük nesneleri arabaya ve daha fazlasına güvenli bir şekilde bağlayın. Öğeleri bir el arabasına, sabitlemek için kancalı bu 4'lü elastik kayışları kullanın. Eşyaları bir yerden bir yere taşırken eşyalarınızın çığ gibi düşmesini önleyin.

AĞIR HİZMET LASTİKLERİ : KABLOLARI - Ağır kullanıma dayanacak şekilde tasarlanan bu sağlam, kancalı bungy kayışlar, her iki ucunda yük altında bükülmeyen ağır hizmet tipi elektrolizle kaplanmış metal kancaların eşlik ettiği birinci sınıf lateks kordonlarla tasarlanmıştır. Bu elastik bantları garajınıza veya atölye araç takımınıza kalıcı bir ekleme yapmak için güçlü yapıya güvenin.

YÜKSEK ESNEKLİK - Süper elastik lateks iç çekirdek, elastik kayışlara mükemmel gerginlik sağlar, bu nedenle kancalı bu elastik elastik elastik kayışların uzunluğu 45 CM’DEN 80 CM’E kadar genişler. Daha uzun demetler elde etmek için bunları birbirine bağlayabilirsiniz. Bu uzun elastik kordon, her şeyi bağlamak, sabitlemek ve takmak için kesinlikle ideal bir seçimdir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar