Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Bahçe Küreği Gübre Yem için Ölçekli 2 ADET Monitillo 719820

TL71,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Materyal : Plastik

Ölçüler : 30 cm uzunluk x Kürek 19 x 9 cm x 5 cm derinlik - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Çiçek ekimi, tohum, kuş yemi, evcil hayvan maması ve gübre aktarmak için uygundur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 1 den 14,5 cm’e kadar ölçek çizgileri bulunur.

MALZEME : Birinci sınıf plastik malzemeden yapılmış, hafif, dayanıklı ve temizlenmesi kolaydır; Bahçe işleri, dış mekan dikimleri için uygund

ASILABİLİR DELİK TASARIMI : Asılı delik tasarımı ile kaymaz ergonomik sap, kullanımı kolay ve rahatlık sağlar. Çiçek dikim küreği, sebze dikim küreği, toprak gevşetici kürek olarak kullanabilirsiniz.

ÖLÇEKLİ : Bıçağın üzerindeki santimetre işaretleri tohumların, soğanların ve küçük bitkinin doğru derinliğe ayarlandığından emin olmayı kolaylaştırır; Bu çok amaçlı bahçe kepçesi bahçenizde harika bir araç olabilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar