Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 5 li Banyo Seti Bambu Design BEYAZ 718980

TL484,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : TransForMacion Bambu Dizayn olarak tasarladığımız bu ürünü Resimdeki Renk/tasarımla birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Plastik

Adet : 1 set

Ölçüler : Çöp kovası 4 litre 19 x 19 x 23 cm , klozet fırçası seti diş fırçalık ve dispenser 9,5 x 7,5 x 6 cm , sabunluk 14 x 10 x 2,7 cm

MODERN SET : Kişiliğinizi özellikle banyonuzdaki dekor öğeleriyle ifade edin. Makyajınız için kullanımı kolay ve güzel görünen dekoratif aksesuarlar ile kendi spa hissinizi yaratın.

ÇOK SAĞLAM PLASTİK SET : Çöp kovası, klozet fırçası, Sabun veya losyon dispenseri, diş fırçası tutacağı, sabunluk - Özenle tasarlanmış bu set, tezgahınızdaki her şeyi düzenli ve düzenli tutarken günlük kullanıma dayanabilen yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır.

ELLE HİSSEDİLİR ÇİZGİLER: Kabartmalı Detaylar İnce, kabartmalı detaylarla hazırlanmış bu banyo dekor seti sadece göz kamaştırıcı değil, aynı zamanda sabah diş fırçanıza her uzandığınızda benzersiz bir his veriyor.

HER DEKOR İÇİN ÇOK YÖNLÜ : Modern, rustik ve hatta çiftlik evi. En sevdiğiniz deseni, rengi ve şekli seçin ve ana, misafir ve hatta genç banyonuzun tarzına mükemmel şekilde uyacağından emin olabilirsiniz.



Bunları da aldılar