Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

ModaCar Gece Sürüş ve Sis Gözlüğü 422145

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 7 Adet
%51
TL159,95 TL77,95


ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :


GÜVENEBİLECEĞİNİZ KALİTE: Sürüş için UV400 gece görüş camlarımız %100 güvenilirlikle gelir. Gece / Gündüz sürüş gözlüklerimizin kalitesi, gece sürüşü sırasında size net bir görüş sağlar.

YÜKSEK DENGELEME : Yansıma önleyici gece sürüş camlarımız polarizasyon ve görüşü dengeleyerek sürüş risklerini azaltır. Geceleri daha iyi görün ve bu gece görüş gözlüğü ile araç kullanırken kendinizi güvende tutun. Bu olmazsa olmaz gözlüklerle karanlıkta güvenle sürün!

FAYDALARI : Farlardan, sokak ışıklarından ve trafikten gelen güçlü parlamayı engelleyebilir, göz yorgunluğunu giderebilir, sürüş konsantrasyonunu artırabilir ve yoldaki nesneleri ve sokak tabelalarını net bir şekilde görmenizi sağlayabilir.

DAYANIKLILIK : Gözlüklerimiz, uzun süreli kullanım için yeterince dayanıklı, güçlendirilmiş karbon plastik çerçeveye sahiptir. Sürüş için bu gece gözlükleri, gözlük koleksiyonunuza mükemmel bir eklentidir!

SÜRÜŞ İÇİN RAHAT GÖZLÜKLER: Bu parlama önleyici koruyucu gözlükler rahatsızlığa neden olmayacağından, gece sürüş sırasında kendinizi rahat ve güvende hissedin.

GENİŞ ALANDA KULLANIM : Modern ve şık sürüş gözlüklerimiz spor, yürüyüş ve araba sürme dahil olmak üzere açık hava etkinlikleri için mükemmeldir. Gece veya gündüz sürüşü için, bulutlu, karlı veya yağmurlu günlerde araç kullanırken daha iyi görmenize ve riskleri en aza indirmenize yardımcı olur. Parlama önleyici camlar siste, bulutlu, yağmurlu günlerde, karanlık gecelerde ve diğer düşük ışık koşullarında daha fazla netlik sağlar, gece görüş performansını iyileştirir, gece sürüşü, motosiklet, bisiklet, koşu, yürüyüş, balık tutma ve diğer dış mekan için ideal seçim faaliyetler.

FİLTRELİ LENSLER : Camın en büyük özelliği mavi ışığın çoğunu emmesidir. Mavi ışığı emdiğinde, geceleri netliği artırabilir, göz yorgunluğunu azaltabilir ve konforu artırabilir.

SON DERECE DAYANIKLI VE HAFİF: Mükemmel sarma tasarımı, gözlük kullanıcısınaı rahat ve tam görüş sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

AMBALAJLAMA Ambalaj kalitemize güveniyoruz! Her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketlenir.


 



Bunları da aldılar