Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion IronSnake 5 Metre Spiral Gider Boru Açıcı 717211

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 473 Adet
%57
TL261,95 TL112,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : BU ÜRÜN EV, İŞYERİ vb içi kullanım için 6 mm çapındadır. Daha ağır tıkanıklık, bahçe gideri, kanalizayon gideri için “ MasterCare HeavyDuty 5 Metre Spiral Drenaj Boru Açıcı IronSnake 717212” isimli ürüne bakabilirsiniz.

Materyal : Çelik spiral 

Ölçüler : 5 METRE uzunluk - 6 mm spiral çapı

GENİŞ KULLANIM ALANI : Banyo, mutfak, tuvalet, lavabo, küvet ve tarama borusu, drenaj, kanalizasyon ve sık sık tıkanmış diğer yerleri temizlemek için yaygın olarak kullanılır. Kullanıldığı borulara da zarar veren tehlikeli ve çevreye zararlı kimyasallar kullanmanıza gerek yoktur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Lavabolar, banyolar, duşlar veya diğer giderler veya borular için idealdir. Döner sap ile spirali kolayca büküm haline getirebilirsiniz.

ÇEVRE DOSTU VE TASARRUFLU : Kimyasal boru ve kanalizasyon temizleyicileri çevremizi çok fazla kirletir. Sıhhi tesisat spiralimiz, piston ve kimyasal tahliye ve boru temizleyicilerine daha iyi bir alternatiftir. Drenaj spirali, tıkanıklıkları gidermek için etkili bir araçtır. 1 kez alırısnız ve sürekli kullanırsınız.

DİKKAT : Drenaj spiralinin doğrudan lavabo veya banyo üzerinde durmaması gerektiğini, spiralin çelikten yapıldığını ve seramikte çiziklere neden olabileceğini lütfen unutmayın.

ERGONOMİK KULLANIM : Eşsiz kaymaz sap, kullanıcı tarafından kolayca ve kuvvetle kullanılabilen, sağlam ve dayanıklı yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır. Kullanımı kolaydır, kendin yap ! zamandan ve paradan tasarruf sağlar, drenajı kendiniz temizlemeniz kolaydır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar