Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Vigna Black Havlu Folyo Asacağı 717077

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Özellikler :

Renk : Resimdeki MATSİYAN Renk  birebir gönderilir.  Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir, anlayış göstermenizi rica ederiz.

Materyal : Metal

Ne alacaksınız ? : 1 adet

Ölçüler : 24 x 8 x 8 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Evde, tuvaletlerde, mutfaklarda, yatakhanelerde, garajlarda, atölyelerde vb.

Kağıt ruloları, havlular, mendiller, yiyecek torbaları, streç film, bardaklar vb.

Fincan ,Kupa Askısı, banyoda veya odanızda Kravat Askısı, ipek eşarpları ve diğer giysi aksesuarlarını asmak için kullanılabilirsiniz.

Yerden Tasarruf : Kağıt havluluk dolaba, rafa, dolap kapağına veya sizin için uygun olan herhangi bir yere takılabilir. Tezgah alanından tasarruf edin ve mutfak alanından tam olarak yararlanmanıza yardımcı olun, tezgahta çok fazla şey varken kağıt havlu tutucuyu her zaman ayakta hareket ettirmeniz gerekmez.

 Mutfağınızı daha düzenli bir hale getirir. Mutfak dolaplarınıza asabileceğiniz ve yerini dilediğiniz zaman kolayca değiştirebileceğiniz havlu askılığını dilerseniz bardaklarınızı, kupalarınızı asmak için de kullanabilirsiniz. Sıra sıra bardaklarınızı dizerek yerden tasarruf etmenizi sağlayacak askılığı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Basit kurulum: 3 fonksiyonda monte edilebilir. Yapıştırıcı macun, içerisinde göndertilen çift taraflı yapıştırıcı veya sadece 2 çivi ile delerek 

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar