Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion ProGrade Pistonlu 14X Lavabo Gider Açıcı Pompa 716627

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 113 Adet
%45
TL199,95 TL109,95


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki ORANGE Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.  

Materyal : ABS Sağlamlaştırılmış Plastik tutma sapı + Kauçuk-silikon pompa + İç Güçlü yay desteği 

Ölçüler : 21 cm uzunluk x 12 cm pompa alt çapı - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Üstten basmalı ergonomik kullanıma ve 14 kat güçlü hava pompalama özeliğine sahiptir. 

GÜÇLÜ EMİŞ GÜCÜ – Güçlü piston sayesinde güçlü emiş gücü ile tıkanıklıkları ve kiri giderir | Güçlü vantuz sayesinde birkaç basıştan sonra serbest kalır.

YAVAŞ VE ENGELLİ KANALLARI TEMİZLİYOR : Yavaş akan duşlar ve banyolar yaygın bir sorundur. Duş tekneniz, lavabonuz doluyken bile giderin üzerine uygulayın ve birkaç pompa içinde tıkanmanın nedeni ortadan kalkacaktır.

BLOKAJLARI HIZLI TEMİZLER - Büyük açıklığı tıkanmış tapanızın üzerine yerleştirin ve 2-3 (TIKANIKLIĞA GÖRE) pompalayın. 10 saniye içinde diğer piston türlerinden daha fazlasını temizleyeceksiniz.

Güç, pompayı, üzerindeyken körüğü aşağı doğru bastırmanızdan gelir ve sıkışan havayı fiş deliğinden aşağı itmeye zorlar. Bu, geleneksel bir pistonla aynı yöntemdir, ancak çok daha büyük (8x) hava hacmi aşağı doğru bastırılır.

KOLAY TEMİZLEME : İşiniz bittiğinde çamaşır suyu ile püskürtün ve musluk/duş altında yıkayın.

KOKULARI ÖNLER – Banyo veya mutfaktaki tıkanıklıkları ve kokuları kolayca gidermek için mükemmeldir.

Bu benzersiz pompa, tıkanıklıkları gidermek için hava yerine su kullanır. güçlendirilmiş silikon tasarımı, tipik bir pistondan 14 kat daha fazla kuvvet için her itişte güçlü bir basınç ve her çekişte güçlü bir vakum oluşturur.

Geleneksel pistonlardan farklı olarak, lavabo hatlarının U-bükümü veya atık hatlarına derinden sıkışmış tıkanıklıkların ötesindeki birikintileri çıkarmak için tüm kanalizasyonlara uyan yumuşak, pompa içerir.

Bu pompa kullanımı sadece kolay olmakla kalmaz, aynı zamanda tekrar tekrar kullanılabilir, bu nedenle uygun maliyetli bir seçenek sunar. Tesisatçıyı aramadan kendin yap çözümümüzü tercih edin ve işi çok daha ucuza halledin.



Bunları da aldılar