Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Yumurta Zamanlayıcı 2 ADET 719917

TL81,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

ADET : 2

ÖLÇÜLER :  5,6 X 4 CM 

ETKİLİ YUMURTA ZAMANLAYICI: Yumurta zamanlayıcı ile yumurtalarınızın tadını istediğiniz gibi çıkarın. Tahmin etmeye ve hayal kırıklığına uğramaya gerek yok. Bu, yumurtaların nasıl kaynatılacağını seçmenizi sağlar: yumuşak, orta veya sert. Her seferinde inanılmaz derecede haşlanmış yumurta alın!

KULLANIMI KOLAY : Yumurta zamanlayıcıyı kaynayan suda yumurtalarla birlikte tencereye oturtun. Siz yumurtaları pişirirken zamanlayıcının renginin kırmızıdan beyaza dönüşmesini basitçe izleyebilirsiniz. Su ısındıkça zamanlayıcı dış kısımdan merkeze doğru renk değiştirir. Renk, bir etiket ve bir çizgi ile gösterilen istenen ölçeğe ulaştığında yumurtaları çıkarabilirsiniz.

DAYANIKLI VE YÜKSEK KALİTE: Malzeme, toksik olmayan polyresin kaliteli yumurta zamanlayıcıdır. Bu, ısıya dayanıklıdır, Gıda maddeleri için güvenlidir. Isıya duyarlı tasarımı, yumurta gibi davrandığından etkili olmasını sağlar. Başarısız yumurtaları doğru pişirme girişimleri için mükemmel bir çözüm.

KOLAY SAKLAMA: Zamanlayıcıyı elde yıkayın ve mutfak çekmecelerinizde saklayın. Parlak kırmızı renk bulmayı kolaylaştıracaktır. Kullanışlı ve boyut, normal boyuttaki bir yumurta ile neredeyse aynı.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar