Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Uzun Klozet Fırçası Duvara Monte Çelik Sap 720033

TL104,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : TPR-Silikon uç, paslanmaz çelik sap , abs plastik dış çerçeve 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Blazina Bores Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) :  60 x 11 cm 


Arkasındaki yapışkanlı sistemiyle kolaylıkla monte edilir. İstenildiğindei temizlik amacıyla, kızaklı yapısı sayesinde çıkartılabilir. Direkt zeminde de kullanılabilir

Her Köşede Derin Temizlik : Yuvarlak silikon fırça başlığıyla tasarlanan kauçuk tuvalet fırçası, borunun/olukların içi gibi ulaşılması zor her türlü köşeyi 360 derece derinlemesine temizleyebilir. Geleneksel tuvalet fırçalarıyla karşılaştırıldığında TPR-silikon tuvalet fırçası asla yıpranmaz ve şeklini değiştirmez, uzun süreli kullanımdan sonra bile mükemmel temizleme özelliğini korur. Klozet, lavabo, zemin, küvet, lavabo ve diğer seramik nesnelerin derinlemesine temizliği için mükemmeldir.

Damlamaya dayanıklı Stand Tabanı: Damlamaya dayanıklı stand tabanıyla birlikte gelir, suyun zemine damlamasını etkili bir şekilde önleyebilir. Ayrıca havalandırma tasarımı da vardır; içi boş, nefes alabilen taban suyun hızla buharlaşmasını sağlar ve altında su birikmez, böylece tuvalet fırçası temiz ve hijyenik hale gelir. Kalınlaştırılmış çift katlı tabanın fırçayı tutmak için zemine yerleştirilmesi kolaydır, kayması veya kayması kolay değildir.

Çizilmez Tuvalet Fırçası : Yumuşak TPR uzun kıllardan yapılmış olan Tuvalet Fırçamız, büyük bir kuvvetle bile temizlik sırasında klozetin çizilmesini önler. Kıllar dökülmüyor, saçlar ve diğer kirli şeyler dolanmıyor. Tutuculu tuvalet fırçamız banyoyu temiz ve düzenli tutmak için mükemmel bir aksesuardır.

Konforlu ve Sağlam Sap: Silikon tuvalet fırçamız, kavraması kolay ve rahat olan ergonomik kaymaz sapla tasarlanmıştır, tuvaleti temizlerken çabanızdan büyük tasarruf sağlar. Su geçirmez PP ve paslanmaz çelik malzemeden yapılmış olan tuvalet temizleme fırçasının sapı daha sağlam ve dayanıklıdır, paslanma yapmaz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar