Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Sterilize Kağıdı 100 ADET 20x10cm 720274

Son 7 Günde Satılan : 1000 Adet
TL237,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %12 İNDİRİM. 1-12 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %12 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Kraft Kağıt 

Adet / Renk / Tasarım : 100 Adet, TransForMacion  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 10 x 20 cm 


KULLANIM ALANLARI: Kuaförler, tırnak merkezleri, manikür merkezleri, spa, dişçiler vb alanlarda

Aletleri temiz tutun: Aletleri temizledikten sonra bir sonraki kullanıma kadar temiz kalmalarını sağlamak için poşete koymalısınız. Bu manikürcüler, diş hekimleri ve diğer sağlık profesyonelleri için de geçerlidir.

Etkili Toz Kontrolü: Bu tırnak sanatı çantaları, personelin ve müşterilerin güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olur. Bu tırnak sanatı ekipman ve alet çantaları Çantanın üzerindeki nokta, tamamlandığını belirtmek için griden yeşile döner.

Talimatlar: Şerit hala yerinde olacak şekilde deliği kat yerine kadar katlayın. Eldiven giyerek temiz aletleri çantaya koyun. Torbayı aşırı doldurmayın. Şeritleri yapıştırıcıdan çıkarın, delikli çizgileri katlayın ve su geçirmez bir yalıtım oluşturmak için bunları plastiğe ve kağıda yapıştırın. [Kullanımı Kolay ] Kendiliğinden kapanan temizlik torbası tek kullanımlık bir temizlik torbasıdır, kolayca soyulabilir ve yapıştırılabilir. Temizledikten sonra torbanın üzerindeki noktalar griden kırmızıya dönüyor.

Üstün Kalite : kendiliğinden kapanan torbala , yüksek kaliteli Kraft kağıttan yapılmıştır, güvenli ve temizdir, torbalar 220°C'lik yüksek sıcaklıklara dayanabilir.

Yaygın Olarak Kullanılır : Kendiliğinden kapanan temizleme kağıdı torbaları, kozmetik aletleri, tırnak aletlerini ve diğer eşyaları torbalara koymak için uygundur ve ayrıca dişçilik aletlerini ve malzemelerini paketlemek için de yaygın olarak kullanılır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar