Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Pratik Oklava Ahşap Bencivenni Design 720055

TL72,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : KAYIN AĞACI 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Bencivenni  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 16,5 x 10,5 cm 


FARKLI AMAÇLARLA KULLANIM TASARIMI : Uygun boyuttaki merdane ( 16,5 x 10,5 cm ) hamuru düzgün bir şekilde açarak düzgün bir kabuk oluşturur. Pasta matınızda/kesme tahtasında veya doğrudan tavada kullanımı kolaydır! Ayrıca fındık, kraker, kurabiye ve ekmek kırıntılarını ezmek için de idealdir!

Silindir Tasarımını : Gerçek kullanımda geleneksel merdanelerden daha fazla iş gücü tasarrufu sağlar. Silindir, hamurun kenarlara kadar doldurulmasını kolaylaştırır, kenarların ve kenarların pürüzsüz, orta kalınlıkta ve sağlam olmasını sağlar.

Doğal ve Güvenli Malzeme: Silindirler, yağlı boya, balmumu, kirlilik veya koku içermeyen paslanmaz çelik ve doğal kayın ağacından yapılmıştır. Ahşabın doğal rengindedir, pürüzsüzdür, kırılması kolay değildir, sağlam ve dayanıklıdır.

Temizlemesi ve Saklanması Kolay: Silindiri ılık sabunlu suyla yıkayın ve temiz suyla durulayın, ardından kalan suyu silin, ruloyu kuru tutun. Kaplamayı korumak için periyodik olarak bitkisel yağla kaplayın.

Geniş Uygulama: Mükemmel denge, Mükemmel ahşap silindir kurabiye, pizza, turta, yumurtalı tart, fondan, mantı, tortilla, erişte, hamur tatlısı vb. yuvarlamak için kullanılabilir, mutfak pişirme ve pişirme kapları kullanımı için mükemmeldir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar