Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kalıp Sir Ağda Nano Absolute 450ML Black 720156

TL94,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet : 1 Adet,  450 ml  

Renk - Özelik  : BLACK model - Erkeklere özel 

İstenilen miktarda sir ağda, özel ısıtıcı içerisine koyulur. Isıtıcı ayarı ilke etapta 90C olarak ayarlanır. Sir ağda sıcak su kıvamına ulaşana dek ısıtılır ve Isıtıcı değeri 30C indirilir. Sir ağda sıcaklığı 30C seviyesine ulaşana kadar beklenir , macun kıvamına geldikten sonra, spatula yardımı ile kontrollü bir şekilde uygulamaya geçilir.

Spatula yardımı ile ağda yapılacak bölgeye kalın bir şekilde sürülür, kuruyana kadar beklenir ve el ile tüylerin tersi yönüne doğru soyularak çekilir. hassas bölgeler, koltuk altı (koltuk altı ağdası), bikini bölgesi (bikini bölgesi ağdası - özel bölge sir ağdası), bacak (bacak ağdası), gerektiğinde dudak üstü, kaş arası ve kaş üstü gibi alanlar ve kol olmak üzere tüm vücutta (tüm vücut ağda) gönül rahatlığıyla kullanılabilir..

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar