Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Işıklı Küllük Albinsson Design 2 ADET 719805

TL102,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Plastik 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Albinsson Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 8,9 x 6,6 cm 

Sadece Araç içinde kullanılmak üzere değil, evde, ofiste vb yerlerde de kullanım için tasarlanmış, ışıklı ve pratik bir kül tablasıdır. Bu ürün, sigara içen kullanıcılar için kullanışlı bir çözüm sunarken aynı zamanda aracınızın iç mekanına estetik bir dokunuş katmaktadır.

Ana Özellikler: 

Entegre Aydınlatma: TransForMacion Albinsson , içerisinde bulunan LED ışıklar sayesinde kullanım sırasında aydınlatma sağlar, özellikle gece kullanımlarında pratik bir özelliktir.

Kompakt ve Taşınabilir: Taşıması kolay ve hafif tasarımıyla Car Ashtray with Lights, aracınızda herhangi bir yerde kullanım için uygun bir şekilde tasarlanmıştır.

Koku Kontrolü: Kapaklı tasarımı sayesinde içerideki koku, kapağı kapalı tutularak kontrol altına alınır ve araç içinde hoş bir hava korunur.

Kolay Temizlik: Çıkarılabilir iç kaplama ve pratik bir şekilde temizlenebilir tasarımıyla hijyenik bir kullanım sunar.

Universal Uyum: TransForMacion Albinsson , geniş bir araç yelpazesine uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır, farklı araç modellerine rahatlıkla yerleştirilebilir.

Kullanım Talimatları:
TransForMacion Albinsson 'ı aracınızın uygun bir yerine yerleştirin.
Sigara içerken külleri kül tablasına düşmesi için içine yerleştirin.
Kullanım sonrasında kül tablasını boşaltmak ve temizlemek için çıkarılabilir iç kısmı kullanın.
LED ışıkları açmak veya kapatmak için entegre düğmeyi kullanın.
TransForMacion Albinsson , kullanıcılarına pratik bir sigara içme deneyimi sunarken araç içindeki düzeni ve temizliği korur. Aydınlatma özelliği ile gece kullanımlarında da kullanıcıya konfor sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar