Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Caydırıcı Dom Kamera Aktivasyon Işıklı 719697

TL82,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : abs plastik kasa 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler :   Çap : 12 cm x Yükseklik : 8 cm

Ürün Özellikleri :  
Aktivasyon ışığı sayesinde kayıt yapıyormuş izlenimi verir!
Elektrik tesisatına ihtiyacı yoktur 2 Adet +AA pille çalışır (Piller Pakete Dahil Değildir.)
Gerçekçi görünümü ve harekete duyarlı olması sebebiyle caydırıcılık özelliği oldukça yüksektir.
Apartman girişlerinde, işyerlerinde, garaj kapısında, müstakil evinizin girişine, yazlık evlerinizde veya koridorlarda istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.
Genelde güvenlik kamera sistemleri yapılan suçun kaydedilmesi yerine ilk etapta suçluyu caydırıcı bir etki yapması amacı kullanılmaktadır.
Sizin için de iş işten geçtikten sonra kaydedilmiş yada kaydedilmemiş pek önemli değil ise bu ürün işinizin büyük bir kısmını çözecektir.
Yada gerçek kamera kullanıyor iseniz suçlunun gerçek kameranın nerde olduğunu fark etmeyecek şekilde yerleştirin.
Diğer kameraları görünür yerlere koyup suçlu taklit kameralardan gizlenmeye çalışırken gerçek kameranın nerde olduğunu fark edemeyecek ve siz bu olanları suçluya fark ettirmeden kaydedebileceksiniz.
 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar