Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Kılçık Tabancası 5MM Fine Kılçık 720337

Son 7 Günde Satılan : 100 Adet
TL290,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %12 İNDİRİM. 1-12 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %12 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


BU ÜRÜNÜN YEDEK KILÇIĞINA  - Transformacion 5MM Şeffaf Kılçık Tabanca Yedeği 10.000 adet 720338 İSİMLİ ÜRÜNDEN BAKABİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR VE KILÇIK ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR. 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, 5-25 MM ARASI kadar micro fine kılçık kılçık atabilen kılçık tabancasını ve 1 adet iğne resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 12.5 x 12.5 cm 

Kullanımı Kolay: Kılçık makinesinin kullanımı çok basit ve çok kullanışlıdır.

Çok Amaçlı Uygulama: Bu yüksek kaliteli etiketleme tabancas;

Gelinlikçiler, Türban saç tasarım, saç tasarım,Gelin başlarında kat kat görüntü oluşturma, kuaförler, hassas etiketleme gerektiren giyim ürünlerinde vb yerlerde kullanılabilir. Özellikle de yün, keten, pamuk, denim, polyester ve sentetik elyaflar vb.

Etiket Aksesuar Kitleri, markalı "teşekkür ederim" iğnelerinin takılması için tasarlanmıştır. etiketler, karton, fiyat etiketleri, kağıt etiketler, isim etiketleri, giyim, oyuncaklar, el yapımı sanatlar, el sanatları, giyim, çantalar, bagaj, çoraplar, parti hediyeleri ve daha fazlası için Etiket.

Sap Tasarımı: Ergonomik sap tasarımı, tutması kolay, emek tasarrufu sağlayan çalışma, uzun süre kullanılabilir ve uzun süre kullanılabilir, uzun servis ömrü ve iyi performans.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

 

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar