Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Zemin Koruyucu Keçe 36 Adet 35X55 mm 718429

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Adet : 36

Ölçüler : 3.5 X 5.5  cm  
Renk : Kahverengi renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız

GENİŞ KULLANIM ALANI : Vazolar, saksılar, tabureler, sedir, sandalye ve koltuk ayakları, masa ayakları, sehpa, tabureler ve yerinde tutmak istediğiniz herhangi bir mobilya ile kullanabilirsiniz. Kanepe, yatak, yemek sandalyeleri, masa,, karyola vb. Kaymaz ahşap zemin koruyucularımızı her tür mobilya ayağına yapıştırmak çok kolaydır

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : ALETLERE GEREK YOKTUR - Mobilya ayakları için Kendinden Yapışkanlı zemin koruyucular, zemin veya masa üstü ile ilk sürtünme belirtisinde hızla uygulanabilir. En iyi etki için lütfen keçe pedleri yapıştırmadan önce sandalye ayaklarını ve diğer mobilya ayaklarını temizleyin.

Koltuğunuz, Kanepenizi taşıyormusunuz ? Sandalyeleriniz çok hızlı kayıp yerleri çiziyor mu ? Mobilya pedleri tüm mobilyaların yerleri, evinizdeki zemini çizilmelere karşı korur! Her türlü güzel zemininiz (parke, laminat, vinil, halı) için ağır hizmet tipi kalkan oluşturur ve herhangi bir mobilyayı yerinde tutar.

DAYANIKLI YAPIŞTIRICI Pedlerimiz, mobilya ayaklarından çıkmasına izin vermeyen ve uzun süre pedleri sıkıca tutan inatçı yapıştırıcıya sahiptir.

EN İYİ KORUMA&ÇİZİLMEYE KARŞI - Ahşap, laminat veya karo zemininiz için en iyi korumayı sağlamak için keçe mobilya pedlerimizi yataklar, masalar, sandalyeler, kanepeler ve aletler dahil olmak üzere mobilyalarınızın bacaklarına yerleştirin. Ve bir daha asla o sinir bozucu kazıma sesini duymak zorunda kalmazsınız.

EKSTRA GÜÇLÜ YAPIŞTIRICI - Sandalye ayakları ve diğer mobilyalar için profesyonel olarak kendinden yapışkanlı keçe pedler tasarladık ve ürettik. Mobilya pedleri, keçe mobilya pedlerini sıkıca yerinde tutan ve daha uzun süre dayanan yüksek yoğunluklu keçeden yapılmıştır.
ALETLERE GEREK YOKTUR - Mobilya ayakları için Kendinden Yapışkanlı zemin koruyucular, zemin veya masa üstü ile ilk sürtünme belirtisinde hızla uygulanabilir. En iyi etki için lütfen keçe pedleri yapıştırmadan önce sandalye ayaklarını ve diğer mobilya ayaklarını temizleyin.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz

 



Bunları da aldılar