Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Topuk Törpüsü Solingen Professional 718483

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Adet : 1

Ölçüler : 25,7 x 5,6 cm

Tasarım Solingen Professionak olarak tasarlanan ürünü gönderiyoruz.

EVDE YUMUŞAK VE PÜRÜZSÜZ AYAK CİLDİ : Çift taraflı rahat ayak dolgusu, profesyonel pedikürden geçerken hafif bir basınçla ayaklarınızdaki ölü deriyi çıkarabilir ve ayakları daha pürüzsüz, temiz, parlak ve daha hijyenik hale getirebilir. Topuklarınızdaki veya vücudunuzun ulaşılması kolay olmayan herhangi bir bölgesindeki nasır veya ölü deriyi çıkarabilirsiniz. Kullanımı çok kolay ve profesyonel evde bakım için mükemmel çünkü ayak törpüsü kuru, çatlayan ayaklarda gençleşmeye yardımcı olabilir.

Islak ve Kuru Ciltler İçin Mükemmel : Bu ayak törpüsü, hem kuru hem de ıslak ayak yüzeylerinde eşit derecede iyi sonuçlarla iyi çalışır. Her zamanki ayak bakımı rutininizi takip etmek ve evde harika bir ayak spa'sı için nihai pedikür aracıdır. Ayaklarınızdaki sert cildi derinlemesine seansı güvenli ve rahat bir şekilde çıkarmak için uygun, kullanışlı ve yararlıdır.
Hafif Premium Malzeme : Daha eşit bir cilt tonu vermek ve ayaklarınızın görünümünü iyileştirmek için Solingen bu ayak temizleyiciyi yüksek kaliteli malzeme ile yaptı. Cildinizde kullanmak için dayanıklı, uzun ömürlü ve pürüzsüzdür. Çift taraflı ayak törpüsü nasır sökücümüzün orta ve kaba tarafı vardır. Daha verimli ve daha güvenli bir pedikür için törpülemeye pürüzlü taraftan başlayıp orta tarafla bitirebilirsiniz. Ayak törpüsü aleti, plastik saplı kaliteli ince zımpara kağıdından yapılmıştır

ERGONOMİK TASARIM : Bu ayak törpüsü zahmetsizce kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Düz yapısı bile cildi çizme riskini azaltır. Tutmak için elinize kolayca sığar ve arkadaki oluk tasarımı, elinizden kaymamasını sağlayarak ayak derisinin yumuşaklığını geri kazandırır. Seyahat edecekseniz, daha küçük ve hafif tasarımlı olduğu için kolayca taşıyabilirsiniz. Çift taraflıdır, çift taraflı kullanılabilir, biri kaba, diğeri hassastır.

Ayaklarınızın görünümünü iyileştirin : Bu ölü deri sökücü, tırnakların etrafındaki kuru cildi veya pulları da temizler, böylece tırnaklarınızı boyadığınızda cila temiz bir şekilde fırçalanır. Ayaklarınızı fırçalamazsanız, insanlar o kuru, muhtemelen çatlamış cildi fark edebilir. Bu nedenle, çok kısa bir süre içinde ayaklarınıza yeni bir görünüm kazandırın. Sadece 10 dakikada ayak görünümünü iyileştirdiği için duşta veya banyo yaparken bile kullanabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar