Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Tek Kullanımlık Kuru Havlu Çok Amaçlı 40X80 CM 36 Adet 718431

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 807 Adet
%53
TL194,95 TL91,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : TransForMacion markamızla tasarladık ve resimdeki BEYAZ Renk/tasarımı birebir rengine göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Pamuk

Adet : 36

Ölçüler : 80 x 40 cm

EV, OFİS VEYA SAĞLIK BAKIMI İÇİN: Evde kullanım, bebek veya yaşlı bakımı, sağlık personeli veya güzellik uzmanları için mükemmel olan bu üstün kaliteli kuru, tek kullanımlık kağıt mendiller, cildinize mükemmel bir bakım uygularken kiri çıkarmak için ilk tercihtir. Hassas ciltler için naziktirler, bebek bezi değiştirme, idrar kaçırma, banyo yapma, yüz ve vücut temizliği, göz makyajını temizleme ve çok daha fazlası gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilirler!

ULTRA YUMUŞAK VE EKSTRA DAYANIKLI: Kişisel bakım havluları süper dayanıklıdır ve bakım evlerinde, okullarda, hastanelerde veya yaşlı merkezlerinde kullanım için idealdir. Ultra yumuşak ve çok yönlü, bebeklerin hassas ciltleri veya yaşlıların hassas ciltleri için mükemmeldir. Ayrıca, çok çeşitli kullanımlar için özellikle emicidirler.

NEMLENDİRİLMESİ KOLAY: Üstün kaliteli, yumuşak bükülmüş pamuktan yapılmış olan bu tek kullanımlık, yıkanamayan hijyenik mendiller, yatalakta nem bazlı cilt koşullarında bile cildi tahriş etmeden kokusuz ve kimyasal içermez. hastalar. Kuruyan ve artık kullanılamayan yaygın ıslak mendillerin aksine, bu ultra yumuşak bezler gerektiğinde su veya sabunla kolayca nemlendirilebilir.

HER ZAMAN HAZIRLIKLI KALIN: 100 adet kuru kağıt mendilden oluşan bir sette rahat bir şekilde paketlenmiştir, size uzun süre dayanır ve her zaman bir miktar hazır bulundurduğunuzdan emin olun! Cömert boyutları [30 x 45 cm '] yüz, el veya vücutta günde birkaç kez kullanılmasını kolaylaştırır. Banyonuzda, yatak odanızda, arabada veya işte bir çanta bulundurun ve yolunuza çıkan her şeye hazır olun!

GENİŞ KULLANIM ALANI : Manikür, Pedikür salonları, protez tırnak uygulamaları, profesyonel ve amatör uygulamalarda temizlik, kurulama amaçlı kullanılabilir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz

 



Bunları da aldılar