Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion StilNovo Ahşap Profesyonel Masajlı Saç Açma Tarağı 716248

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  


Özellikler :

Renk : Resimdeki Ahşap Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : Gürgen ağacından yapılmış Ahşap

Ölçüler : 26 cm x 8 cm - Kıl derinliği 1,8 cm Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bayan, erkek, çocuklar için dahi uygundur

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Tüm saç modelleri ve dokular için uygundur: Islak, kuru, uzun, kısa, kalın, kıvırcık ve düz saçlar ne olursanız yapın, bu tarak sizin için oldukça mükemmeldir..Havalandırmalı yastık tabanı hava basıncını dengede tutar, hava akışını sağlar, böylece bu fırçayla günlük masaj şaşırtıcı bir şekilde saç dokusunu iyileştirir ve saç büyümesini uyarır.

Geleneksel tarakların her zaman kullanımı sakıncalı olduğunu düşünüyor musunuz? Saç her zaman düğümleniyorsa bakımı zorlaşır. Her zaman tarak tarafından sıkışır ve kafa derinize zarar
Saçlarınızı kökten uyraçlara kadar korumak için tasarlanmış kapsamlı detaylar. Yaşınız veya cinsiyetiniz ne olursa olsun, bu tarak sizin için mükemmel bir fırçadır.
Saçın doğal olarak düzenlenmesine ve saçın doğal yağlarının eşit olarak dağıtılmasına yardımcı olun. Kan akışını uyarmak ve böylece sağlıklı saç üretmek için kafa derisine masaj yapın.
Kıllar geniş ve uygun dağılım olduğu için, Tarama yaparken kırılma olasılıkları daha düşüktür, bu da kafa derisi hasarlarını önler.
Tüm saç modelleri ve dokular için uygundur: Islak, kuru, uzun, kısa, kalın, kıvırcık ve düz saçlar ne olursanız yapın, bu tarak sizin için oldukça mükemmeldir..

AHŞAP SAPLI KIL FIRÇA : Saçınızı doğal olarak şekillendirmeye ve saçınızın doğal yağlarını eşit olarak dağıtmaya yardımcı olan yuvarlak uçlu ahşap kıllar. Kıllar aynı zamanda nazik ve dayanıklıdır, saç derisine masaj yapmak kan akışını uyarır ve bu da sağlıklı saçlarla sonuçlanır. Geniş oldukları için tararken saçları daha az kırarlar, Bu da saç derisinin zarar görmesini engeller. Saç fırçası kalın, ince, kıvırcık, uzun, kısa ve kuru saçlar için mükemmeldir. Her iki dünyanın da en iyisinin tadını çıkarabilmeniz için ahşap saç fırçası kullanmanın faydalarını saç fırçası setinin gücüyle birleştirdik.

SAÇINIZI CANLANDIRIN: Saç derinizin ürettiği doğal yağı yeniden dağıtarak, kıllar parlaklığı ve dokuyu geri kazandırır, kırılmayı önlemeye yardımcı olur ve saçınızı yıkama sıklığınızı azaltır. Bu sayede saçlarınızı pürüzsüz, parlak ve sağlıklı tutabilirsiniz.

HIZLI SAÇ UZAMASI: Havalandırmalı yastık tabanı hava basıncını dengede tutar, hava akışını sağlar, böylece bu fırçayla günlük masaj şaşırtıcı bir şekilde saç dokusunu iyileştirir ve saç büyümesini uyarır.

MASAJ FONKSİYONU - Pnömatik bir kauçuk yastık içine yerleştirilmiş kıllar, saçınıza nüfuz edecek ve saçınızdaki doğal yağları uyarmak ve serbest bırakmak için saç derinize masaj yapacak kadar sağlamdır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin
 





Bunları da aldılar