Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Saç Pudra Topik Toz Vb Püskürtücü 716993

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Adet : 1 ADET - BU ÜRÜN SADECE BOŞ-UYGULAMA ŞİŞESİDİR. İÇİNE UYGULAYACAĞINIZ MATERYALİ KOYDUĞUNUZDA APLİKATÖR GÖREVİNİ YAPACAKTIR

Ölçüler : 10,5 CM X 4,5 CM ÇAP

GENİŞ KULLANIM ALANI : Pudra, saç tozu vb ince toz materyallerin püskürtülmesini sağlar.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : SADECE ERKEKLER DEĞİL, BAYANLAR İÇİN DE UYGUNDUR.

HASSAS POMPA : Püskürtme aplikatörü, incelme alanlarında liflerin hassas bir şekilde uygulanması için özel olarak geliştirilmiştir. Örneğin saç çizgisi veya düz saç çizgisi için hassas bir püskürtücü kullanarak hassas uygulama.

EŞİT OLARAK DAĞITIR : Püskürtücünün kullanılması, liflerin eşit şekilde dağılmasını kolaylaştırır.

KULLANIMI KOLAY - Sadece şişeyi dışarı çekin ve saç tellerini saça dağıtmak için pompayı hafifçe sıkın. Saç lifi aplikatörü, her saç lifi kullanıcısı için mükemmel bir aksesuardır. Saç pompasının, özellikle saç çizgisi ve kenarlarda kullanımı kolaydır. Fiber aplikatörü yeleğinize uyan saç lifleriyle doldurun ve ince, çıplak saç derinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kamufle edin.

Hassas, Dağınık Olmayan Uygulama için Tasarlandı : Aplikatörünü kullanmak, saç liflerinin saç çizgisi boyunca, şakakların etrafında ve alın boyunca dağılımını kontrol etmenin ve iyileştirmenin kolay bir yoludur.

DAHA FAZLA KAYIP NOKTA YOK : Saç lifi aplikatör pompası, incelme bölgelerini ve kel noktalarını hassas bir şekilde hedeflerken saç liflerini eşit olarak dağıtmak için tasarlanmıştır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar