Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Princess Korumalı Düdüklü Çocuk Şemsiyesi 717487

6-11 Adet 80,99 TL
12+ Adet 75,59 TL

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Nano polyester kumaş, fiber gövde yapısı

Adet : 1

Ölçüler : tam açık 83 cm çap x 72  cm yükseklik  

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Tasarımcılarımız tarafından ÇOCUKLAR için tasarlandı. ÜSTTEN AŞAĞI DOĞRU KAPANAN KORUMA KAPAĞI VE DÜDÜĞÜ BULUNMAKTADIR 

DAHA FAZLA TEL : 8 telli gövde yapısıyla, fırtınalarda ters dönse dahi şemsiye kopmayacak ve dağılmayacaktır. Kolayca toparlayın .   Daha büyük yay çapımız, yağmur fırtınaları sırasında daha fazla kapsama alanı ve rüzgar direnci anlamına gelir.

 OTOMATİK AÇILIP KAPANIR :  Tek düğmeye bassın ve açılsın! 

MAKSİMUM SU İTİCİLİK :  Özel nano-dokuma su itici kumaş işlemi, suyu başka hiçbir şeye benzemez. Su sadece boncuklar ve hemen yuvarlanır.

RÜZGAR VE YAĞMURDAN KORUR : Büyük, çift katmanlı tasarımı uv, dolu, yağmur kar ve rüzgardan koruma sağlar

SADECE EN İYİ MALZEME KULLANIYORUZ : Süper suya dayanıklı, çökme önleyici ve yüksek teknolojili kumaşlardan yapılmıştır. Tüm çerçeve cam elyaftan yapılmıştır, çift çatıya mükemmel uyum sağlar ve şemsiyenizin GERÇEK OLARAK RÜZGAR GEÇİRMEZ olmasını sağlar! Yüksek kaliteli oval kavrama, kavrama konforunu ve kontrol yeteneğini daha da artırır. Bu, mükemmeliyetçiler için en iyi seçimdir.

SADECE KIŞIN DEĞİL : Ultra dayanıklı, büyük, rüzgar geçirmez ve SPF 50+ UV korumalıdır, bu da onu aile içinde günlük seyahat için mükemmel bir arkadaş yapar.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar