Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Manikür Pedikür Havluusu 50 Ad 717621

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Renk : TransForMacion markamızla tasarladık ve resimdeki BEYAZ Renk/tasarımı birebir rengine göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Pamuk

Adet : 50

Ölçüler : 30 x 45 cm

GENİŞ KULLANIM ALANI : Manikür, Pedikür salonları, protez tırnak uygulamaları, profesyonel ve amatör uygulamalarda temizlik, kurulama amaçlı kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Tek kullanımlık kuru havludur. Belirtilen özelik yanısıra bir çok alanda temizlik havlusu olarak kullanılabilr. Tezgahtan, cama kadar!

YUMUŞAK MATERYAL : Manikür/Pedikür/Tırnak havlusu yumuşak ve rahat, cilde yakın ve dokunması rahat, kaliteli, orta ağırlık ve uygun kalınlıkta yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır, katlanabilir istediğiniz zaman, taşımanız ve kullanmanız için uygundur

TEK KULLANIMLIK HİJYENİK TASARIM : Manikür/Pedikür/Tırnak havlusu tek kullanımlık bir tasarımdır ve kullanımı kolaydır. Ellerinizi rahat bir HAVLU alanına koyun, ellerinizi temiz tutun. Manikürcüler veya kişisel manikür masa örtüleri için çok uygundur, rahat ve uygun bir ölçüye sahiptir.

GÜÇLÜ SU EMME : Manikür/Pedikür/Tırnak havlusu güçlü pozitif su emilimine sahiptir. Ayrıca masayı silmek için bir bez olarak da kullanılabilir. Makinede yıkamaya gerek yoktur, kullanımı basit ve kullanımı kolaydır.

UYGULAMA : Manikür/Pedikür/Tırnak havlusu tırnak salonları, güzellik salonları veya diğer yerler gibi herhangi bir yer için uygundur. Herhangi bir profesyonel manikürcü veya acemi için mükemmel bir araçtır. Size hoş bir tırnak sanatı deneyimi sağlayabilir. Fırçaları ve aletleri silmek ve temizlemek için de harika.
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar