Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Landsverk Korumalı Deri Gözlük Kabı 717319

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 48 Adet
%64
TL117,95 TL42,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. .
Materyal : PU Deri

Adet : 1

PREMIUM PU DERİ: Kırmızı zamansız iplik tasarımlı bu gözlük kılıfı, şık tasarımlı ve temizlemesi kolay, yumuşak su geçirmez PU deriden yapılmıştır. Sadece gözlük kılıfınız değil, aynı zamanda moda aksesuarlarınızdır. Erkekler, kadınlar, bayanlar, kızlar, öğrenci için mükemmel uyum.

MÜKEMMEL KORUMA : 3 kg basınca kadar dayanıklı, ön yüzeyi içten komple kaplayan plastik korumalı. Lenslerin çizilmesini önleyen iç kumaş, gözlüklerinizi hasara, çizilmelere, toza karşı koruyabilir ve gözlükleriniz için en uygun korumayı sağlayabilir. Gözlüklerinizi hasar, çizik, tozdan korumak ve gözlüklerinize en iyi korumayı sağlamak için kılıf yumuşak mikrofiber ile kaplanmıştır.

KOMPAKT: Bu gözlük çantası çok hafiftir ve portatif tasarım ayrıca herhangi bir yerde saklanmalarına izin verir, bu nedenle seyahatinize yük getirmez.

MODA TASARIMI: Şık cep tarzı gözlük kabı, Bu tutucular, kıyafetinize kolayca ince bir stil dokunuşu katar.

MÜKEMMEL BOYUT: Yumuşak gözlük kılıfının boyutu 16cm x 7cm x 3.5cm'dir, çoğu güneş gözlüğü, standart boyutlu gözlük, çocuk gözlüğü ve okuma gözlüğü vb.

ÖZGÜN TASARIM: Taşıma sırasında gözlüklerinizi çantaya sabitlemek için açılış kapağında güçlü bir manyetik çıtçıt düğme kapatma özelliğine sahiptir. Lenslerinizi her zaman lekesiz tutmak için 1 adet temizleme bezi ile birlikte gelir.

HAFİF VE TAŞINABİLİR: Gözlük kılıfı çok hafiftir ve taşınması çok kolaydır, bu nedenle her yerde saklanabilir. Dışarı çıktığınızda bir çantaya kolayca sığdırabilir, evde veya işteyken masanın üzerine koyabilirsiniz.

 


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar