Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kepçe Kaşık Altlığı ŞEFFAF Hannah Design 718346


  Tükendi!  
ONESTEP SILVER SEPETTE ANINDA %5 İNDİRİM. 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Renk : TransForMacion markamızla tasarladık ve resimdeki şeffaf Renk/tasarımı birebir rengine göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.
 

Materyal : ABS

Adet : 1

26 x 11 cm ölçüleriyle çoğu mutfak gereçleri, kaşık, yemek pişirme gereçleri için yeterince büyüktür. Bununla, mutfakta damlama veya karışıklık yapma konusunda endişelenmeyin.

MÜKEMMEL TASARIM : Yuvarlak ve geniş aşıklık/kepçelik çok sevimli ve zarif görünüyor, tezgah üstü, ocak, masa üstü, kahve barı, kahve köşesi, kahve istasyonu, çiftlik evi dekoru ve aksesuarlarıyla mükemmel bir şekilde eşleşebilir.

GÜVENLİ VE DAYANIKLI : ABS materyal güvenlidir ve tezgahı, ocağı çizmez.

PRATİK VE KULLANIŞLI : Geniş kapasitesi ile meze ve yemek tabağı olarak yaygın olarak kullanılabilir. Kaşıklık, birden fazla mutfak eşyası alabilir ve tezgahınızda fazla yer kaplamaz.

TEMİZLEMESİ KOLAY : Yüzeyi pürüzsüzdür. Temizlemesi çok kolaydır ve yağ lekelerini asla dert etmeyin. Sadece bulaşık makinesine koyun ve veya basitçe elle fırçalayın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


 



Bunları da aldılar