Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Intondo Spor Dizlik Dirsek Baldır Bandajı 716795

ONESTEP SILVER Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın



2 kata kadar genişleyen esnek tasarım


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Mavi Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Neopren/Elastan

Ne alacaksınız ? :1 çift (sağ-sol)

Ölçüler : 21 x 13 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Erkek veya Bayanlar, DİZDE, BALDIRDA, DİRSEKLERDE kullanılabilir. Dizliklerimiz basketbol, ​​crossfit, yoga, dans, yürüyüş, tenis, voleybol, yürüyüş, halter ve Zumba deneyimi gibi çok çeşitli aktiviteler için mükemmeldir. S 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK :Her türlü diz ağrısını hafifletmek, stabiliteyi iyileştirmek ve koşucu dizinden, burkulmalardan, atletik sıkıştırmadan, sporla ilgili iyileşmeye yardımcı olmak için şiddetle tavsiye edilen bir dizliktir.


İSTİSNAİ YAPI: Hareketlilik, rahatlık ve dayanıklılığın mükemmel karışımını sağlamak için özenle üretilmiştir. Nefes alabilen kumaşı, aktiviteden bağımsız olarak eklem stabilitesini korurken, örgü 4 yapısı tam bir uyum sağlar. Sonunda, kaşınma veya rahatsızlık olmadan dizliğinizi açık tutabileceksiniz ve saatlerce sürekli kullanıma izin vereceksiniz.

ÜSTÜN RAHATLAMA VE KORUMA: Desteklerimizi kullanmak, dizlerinizi çeşitli yoğun egzersizlerden korumaya yardımcı olarak, yaralanmaların önlenmesinde bir adım önde olmanızı sağlar.

MÜKEMMEL DESTEK : Stabiliteyi güçlendirmek ve iyileşmeye yardımcı olmak için bağlara ve kaslara elastik destek sağlar.Terapötik etkisi sayesinde hem yaralanma durumunda hem de antrenman veya yürüyüş için kullanılabilir. Uygulanan kompresyon, ağrı ve yorgunluğu gidererek antrenmanı en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur

KONFORLU KULLANIM : Rahat ve konforlu malzemeden üretilmiştir, tamamen hipoalerjenik, dayanıklı ve dokunması hoş.Kolayca giyilebilir ve çıkarılabilir, ayakkabı gibi kayar ve rahat bir şekilde çıkar.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar