Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion İngiliz Tipi Buz Torbası Pembe 717514

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki PEMBE BEYAZ Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. Detay resimlerde yer alan renkler örnektir.

Adet : 1

Ölçüler : 22 CM uzunluk

GENİŞ KULLANIM ALANI :Diz, dirsek, baş, omuz,bel, ayak, ense, boyun vb tüm bölgelerde kullanılabilir

ETKİLİ RAHATLAMA: Buzla doldurun ve şişmeyi azaltmak için bir yaralanmadan sonra bir bölgeye yerleştirin. Bu Paketler İlk Yardım, Akut / Kronik Ağrı, Artrit ve daha fazlası için idealdir. Soğuk, yaralı dokuya kan akışını azalttığı için iltihaplanma da azalır.

KULLANIMI KOLAY: Bu doldurulabilir Buz Başlıkları Eski Stil, Geleneksel bakım sunar. Buzla doldurun ve kapağı sabitleyin. Torbanın kuru ve sızıntısız kalmasını sağlamak için buzu güvenli tutmak ve suyu torbanın içinde eritmek için dişli, plastik kapaklı büyük bir açıklığa sahiptirler.

DONDURULMUŞ ESNEKLİK: Buz Kapakları, ne kadar doldurulmaları gerektiğini kullanıcı belirlediğinden, rahatlama için MÜKEMMEL boyuttadır. Dolu bir çanta genel ağrı veya büyük morluklar için iyidir. Daha az dolu, torbanın esnek kalmasını sağlar ve ağrılı kısımlara konturlu bir uyum sağlar.

SU GEÇİRMEZ VE DAYANIKLI: Bu Vintage Buz Torbaları, soğuğu ve ıslaklığı torbanın içinde güvenli bir şekilde tutmak için plastik vidalı kapaklı su geçirmez kauçuk kumaştan yapılmıştır. Ağır hizmet tipi malzemeden yapılmışlardır, iyi seyahat ederler ve yeniden doldurulabilir ve tekrar kullanılabilirler.

GÜVENLİ VE BASİT: Relief Pak Buz Paketleri Yetişkinler ve Çocuklar tarafından kullanılabilir Her yerde bulunur, dış kumaş yüzeyinde yoğuşma olmaz. Soğuk terapi genellikle her 3-4 saatte bir 20-30 dakika kullanıldığında en iyi sonucu verir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar