Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Güneş Gözlüğü MARION PFEFFER Design 718503

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 24 Adet
%65
TL177,11 TL61,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik Çerçeve

Adet : 1

Ölçüler : Detaylı ölçüler ek resimlerde verilmektedir.

Renk : Resimdeki enk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız

Tasarım TransForMacion MARION PFEFFER Design olarak tasarladığımız ürünü 1 Kılıf + 1 ADET GÖZLÜK SİLME BEZİ ile gönderiyoruz.

Cinsiyet : Bayan ve erkek kullanabilir ,

GÖZLERİNİZİ TARZLA KORUYUN : Polarize güneş gözlüklerimizi, güneşin zararlı UV ışınlarının altındayken gözlerinizi KORUMAK ve aynı zamanda ÇEKİCİ görünmeniz için tasarladık, çünkü biliyoruz ki Pragmatik ve Tarzın her ikisi de önemlidir. Nerede olursanız olun, görebileceğiniz en büyük DİKKATE ve KÜÇÜK SIRINIZI çözemeyenlerin beğenisine hazır olun:

HER GÜN DAHA RAHAT OL : Bu güneş gözlükleri, zaman içinde test ettiğimiz en yüksek puanlı LENSLER ile birlikte gelir. Aynalar, parlak veya cilalı malzemeler veya diğer her türlü güneş ışınlarının yansımasından yansıyan parlamayı azaltır. Artık gözlerini kısmayacağın için gözlerinin kalıcı olarak rahatladığını hissedeceksin! Parkta ne yapıyor olursanız olun ya da kumsalda güzel bir güneşleniyor olursanız olun, gün sonunda DAHA AZ ZORLANACAKSINIZ çünkü gözleriniz daha rahatlamış olacaktır.

DÜNYAYI GERÇEK RENKLERİYLE GÖRÜN : Güneş gözlüklerimizin polarize camları, nötr renk kaplaması sayesinde GERÇEK RENK ALGILAMASI ve yansıyan ve saçılan ışığı ortadan kaldırarak NET GÖRÜŞ sunar. Bu nedenle, tüm açık hava etkinliklerinizde veya herhangi bir su sporunda da güneş gözlüklerinin tadını çıkarabileceksiniz. Yorgun gözleriniz için endişelenmenize gerek kalmadan dünyanın tadını çıkarırken ve her güzel ayrıntısına hayran kalırken NE KADAR İYİ HİSSEDECEĞİNİZİ HAYAL EDİN.

SERBEST HAREKET ET :  Çerçevelerin ne kadar rahatsız edici olabileceğini ve bunun her kullanıcıyı nasıl etkilediğini biliyoruz. Vizyonunuzu önemsiyoruz ve güneş gözlüklerinizi ihtiyaç duyduğunuz sürece açık tutmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu nedenle gözlük çerçevesi için ultra hafif malzemeler, kırılmaz polarize lensler seçtik ve güneşte yıprattığını bile UNUTACAKSINIZ her kenarın pürüzsüz ve cilalı olmasına özen gösterdik. Güneş gözlüğü takmak, ŞİMDİDEN daha rahatlatıcı, güvenli ve rahat olmamıştı!

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar