Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Doğal Kokulu Dekoratif Gül Yaprakları 350 GRAM 718565

TL103,95


ONESTEP
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. Gül hasadına göre hafif ton kaymaları olabilir.

Ne Alacaksınız ? 350 gram paket

GENİŞ KULLANIM ALANI : Düğün konfeti, teklif, Sevgililer Günü veya açık hava partiniz, küvet, vazo içerisine, El yapımı sabun yapımı, banyo bombaları, mumlar, poşetler, gül suyu, yağ, reçine takılar, el sanatları

%100 DOĞAL GÜL YAPRAKLARI : Biyolojik olarak parçalanabilen toplu kurutulmuş gül yaprakları, hiçbir katkı maddesi içermeyen, gerçek kırmızı gül yaprakları içerir. Kuru gül yaprakları, insanlar ve makineler tarafından birçok kez seçilir, en iyi kaliteyi sağlamak için kalıntı, toz, sararma olmaz. Dekor için kırmızı gül yaprakları yenmeyen ürünlerdir. (Canlılık ve sabitleme için işlemden geçirilir)

DEKOR İÇİN HARİKA : Düğün konfeti, teklif, Sevgililer Günü veya açık hava partiniz için büyük gününüzde doğal kuru gül yaprakları kullanın, romantik bir atmosfer yaratın, ayrıca küvette serpmek için mükemmeldir, stresinizi hafifletmeye ve ruh halinizi hafifletmeye yardımcı olur. Banyo için gerçek gül yaprakları, kendinizi şımartmak veya banyo yapmayı seven herhangi bir arkadaşınız için harika bir hediye olabilir..

El yapımı sabun yapımı, banyo bombaları, mumlar, poşetler, gül suyu, yağ, reçine takılar, el sanatları için kurutulmuş gül yapraklarını daha farklı ve değerli kullanabilirsiniz.

ÖNERİLEN KULLANIM : Organik gül yaprakları, gül yapraklarının tam tazeliğini sağlamak için en son yılda toplanır. Gerçek gül yaprakları suya batırıldıktan sonra renk değiştiren doğal antosiyaninler içerir. Alkali suyla karşılaştığında mavi-mor, asitle karşılaştığında ise kırmızıdır ki bu normal bir olgudur. Kurutulmuş gül yapraklarını aldıktan sonra önerilen tarihten önce kullanın, serin ve kuru bir yerde saklayın, kullandıktan sonra tekrar kapatın.

KOKULU : Kokulu gül yaprakları; masa üzerindeki vazo benzeri dekoratif kaplarda süs olarak kullanabilirsiniz. Evinizin içinde mis gibi koku yayacaktır. Ayrıca özel anlarınızda süsleme olarak da kullanabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 

 



Bunları da aldılar