Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Cuervo Otomatik Temizlenen Kedi Köpek Tarağı 717617

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 10 Adet
%43
TL199,95 TL114,95


ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : TransForMacion markamızla tasarladık ve resimdeki Renk/tasarımı birebir rengine göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

Ölçüler : 20 cm x fırça 11 x 9 cm

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Butonuyle, tek seferde otomatik temizleyebilme !

YÜKSELTİLMİŞ DAHA BÜYÜK ŞEKİLLİ FIRÇA : iyi geliştirilmiş ergonomik ve dayanıklı kaymaz kauçuk sap, rahatlık ve kolaylık sağlar. Küçük, Orta ve Büyük kısa/uzun tüylü hayvanlarda kullanılabilir. Eğlenceli ve rahatlatıcı bulacaksınız.  

PROFESYONEL: Kaliteli tarak, tüy dökümünü daha kolay ve verimli hale getirmek için kendi kendini temizleyen düğmelerle donatılmıştır. Yavru kedi/köpeğinizin cildini çizmeden düğümleri güvenli ve rahat bir şekilde çıkarır. Evcil hayvanlarınızı sadece temiz tutmakla kalmaz, aynı zamanda size temiz ve hijyenik bir ev ortamı sağlar.

DAYANIKLI VE ERGONOMİK : Evcil hayvanınızı fırçalamak zor olmamalı. Bu yüzden fırçamızı son derece kullanıcı dostu olacak şekilde tasarladık. Ergonomik sap, hem sol hem de sağ için kullanımı rahat, size ve evcil hayvanınıza daha kolay bir deneyim sağlamaya yardımcı olan silikon, kaymaz bir tutuş içerir. Kısa, orta veya uzun, kalın veya ince evcil hayvanınızın kürkünü kolayca çıkarır, tek veya çift kat, herhangi bir acı veya telaş olmadan… ve hızlı bir şekilde!

Fırçamız Sağlıklı bir tüy için bakım ve masaj yaparak kan dolaşımını artırır ve evcil hayvanınızın tüylerini yumuşak ve parlak bırakır. Evcil hayvanınız fırçalanmaya bayılacak!

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar