Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Brutus İçecek Köpürtücü Karıştırıcı Sanatsal Şekil Mikseri 717422

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Spesifikasyonlar :

Materyal : Plastik gövde + Paslanmaz Çelik Çırpıcı

Ölçüler : 22 cm x 4 cm x Çırpıcı 2,5 cm çapındadır  

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bir karıştırıcıdan çok daha fazlası ! Süt, kahve vb sıcak içecekleri karıştırıcı, şekil verici ve mini mikser!

Güçlü motora sahip elektrikli süt köpürtücü, latte, cappuccino, macchiato, mocha, sıcak çikolata vb. sıcak içeceklerinize profesyonel bir sonlandırma sağlamak için tasarlanmıştır. Mükemmel köpürme sonuçları elde etmek için uzun süreli güce ve yüksek hızlı dönüşe sahiptir. ve sağlam tasarım, yıllarca sürmesine izin verir.

KOLAY KULLANIM. Pille çalışan süt köpürtücünün kontrolü ve temizlenmesi kolaydır, 2 adet AA pil ile kullanılır(dahil değildir) . El tipi versiyon, köpürtücünün elle kullanımını kolaylaştırır. Pille çalışan süt köpürtücünün kurulumu çok kolay olacaktır

HIZLI KÖPÜK. Bu elektrikli süt köpürtücü ile büyük bir bardak köpüklü içecek yapmak için 15 saniye yeterlidir, güçlü gücü sayesinde kahve köpürtücü, latte köpürtücü, köpük yapıcı, sıcak çikolata makinesi, matcha çırpıcı ve diğer içecek karıştırıcı olarak kullanabilirsiniz.

ÇOK AMAÇLI. Süt köpürtücü capuccino, caffè latte, sıcak çikolata, frappè, milkshake ve diğer içecekler için kullanılabilir. Bu süt köpürtücünün el tipi versiyonuyla içecek yapmak çok kolay.

GÜVENLİ MALZEME. Paslanmaz çelik  çırpıcı, kahve köpürtücüyü sizin için çok güvenli hale getirir.

Güçlü bir motora sahip basit tek dokunuşlu anahtarın kullanımı kolaydır. Sadece 1/3 sıvı gıda içeren bir kaba koyun.

Güçlü Köpürtme Aracı - Güçlü motor, çırpma için büyük güç üreterek saniyeler içinde lüks bir köpük tabakası oluşturmaya olanak tanır.

Lezzetli İçecekler Yapın - Değirmen köpürtücü, latte, cappuccino, macchiato, sıcak çikolata, moka gibi sıcak içeceklerinize profesyonel bir son kat vermek için tasarlanmıştır.

Kahve Sanatınızı Yaratın - Bitmiş süt köpüğünüzü dökerek ve dağlayarak sanatsal parçalar deneyin. Sıcak içeceklerinize profesyonel bir bitiş sağlar.

Ergonomik Tutma Yeri Tasarımı - Ağır hizmet tipi ABS kabuk ve aerodinamik gövde, köpürmeyi ve kolayca hassas köpük oluşturmayı sağlayan rahat bir tutuş sağlar.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar