Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Ayakkabı Organizer Rampa Orvieto Design 13 ADET 718496

ONESTEP SILVER Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. 

Materyal : PP Plastik - Kırılması oldukça zor esnek plastik 

Adet : 13 

4 KADEME Orvieto Tasarımı  : Ayakkabılarınzın büyüklüğüne göre ayarlayabileceğiniz 4 kademe ayara sahiptir. Bu tasarım eşsizdir. 

%50 YER TASARRUFU : Dolap Alanını En Üst Düzeye Çıkarın Çift katlı ayakkabı rafı tasarımı, depolama kapasitenizin %50'sinden anında tasarruf etmenize, doğru ayakkabıları hızla bulmanıza, ayakkabı dolabınızı ve gardırobunuzu daha düzenli ve düzenli hale gtirmenize, ortalığı toplamanıza, dolaplarınız ve başkalarına temiz ve düzenli görünmenize yardımcı olur.

EVRENSEL UYUMLULUK : Tüm tip Ayakkabılar için uygundur çoğu çocuk ayakkabısı, spor ayakkabısı, terlik, düz ayakkabı, sandalet, yüksek topuklu ayakkabılar vb.

YÜKSEK KALİTELİ : Sağlığınızı sağlamak ve çevreyi korumak için yüksek kaliteli ve dayanıklı PP'den yapılmıştır. Geliştirilmiş kalınlık, ayakkabı yuvaları düzenleyicisinin ağır basınç veya sık kullanım nedeniyle kırılma olasılığını oldukça düşük hale getirir.

KOLAY TEMİZLİK : Su ve sabunla kolayca temizlenebilir ve uzun ömürlüdür.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar