Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Andres 5 Cm Paslanmaz Çelik Süzgeç 717845

ONESTEP PREMIUM Son 7 Günde Satılan : 929 Adet
%50
TL124,95 TL61,95


ONESTEP PREMIUM Bu ONESTEP PREMIUM ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 48 ve üzeri %30 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion Andres serisi olarak tasarladığımız bu ürünü KROM Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Paslanmaz Çelik

ADET : 1

ÖLÇÜLER : 5 cm çap - ortalama sap uzunluğu 9 cm

Dayanıklı, paslanmaz çelik ağdan yapılmıştır.

Tencere veya kaselere asmak için tasarlanmış dinlenme halkası.

Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Temizlemesi ve kullanması kolaydır.

Islak veya kuru malzemeleri elemek ve süzmek için mükemmel olan 1. sınıf yüksek performanslı paslanmaz çelik ince gözenekli yuvarlak süzgeçler.

Sağlam bir dış ayna kaplamalı geniş çerçeveli çerçeve tasarımına sahiptir ve güvenli bir şekilde tutturulmuş uzun kulplar ve dinlenme kulakları ile paslanmaya karşı dayanıklı sağlam ince örgü süzgeç ekranlarına sahiptir.

Dayanıklı ve sağlam süzgeçlerimiz, ömür boyu tekrarlanan günlük kullanım için dayanacak şekilde üretilmiştir.

Eleyin, süzün ve durulayın: Un, şeker ve baharat gibi kuru malzemelerdeki yabancı maddeleri elemek ve filtrelemek ve kümeleri parçalamak için mükemmeldir. Bunları ayrıca meyve ve sebzeleri veya kinoa, pirinç ve orzo gibi ince tahılları ve makarnaları durulamak için kullanın. Soslar, topaklı sos ve yoğurt gibi kalın veya ince ıslak malzemeleri veya sıkılmış meyve sularından tohumları çıkarmak için de uygundur.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar