Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Amouage Bardak Borosilikat 2 ADET 718486


  Tükendi!  
ONESTEP SILVER SEPETTE ANINDA %5 İNDİRİM. 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion Amouage  design serisi olarak tasarladığımız bu ürünü Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Borosilikat Cam 

ADET : 2

KAPASİTE : 230 ml - 9 x 6,3 cm 

GÜVENLE İÇİN : Hiçbir zararlı kimyasal içermeyen, tamamen yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir kurşunsuz camdan yapılmıştır. Dudaklarınızın çizilmemesi için fincan ağzı kalınlaştırılmış ve yuvarlatılmıştır ve buzlu veya sıcak içecekleri içerken elleriniz zarar görmez.

KOLAY TEMİZLİK : Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Pürüzsüz işlenmiş yüzeyi sayesinde, bu kokteyl bardağı leke tutmaz ve sadece nemli bir bez veya yumuşak bir fırça ile temizlenmesi kolaydır. Fırçaladıktan sonra akan su ile durulayabilirsiniz.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Kokteyller, alkoll ü içecekler, çay, meyve suyu, meşrubat ve süt gibi hem sıcak hem de buzlu içecekler için uygundur. Evde,barlar, balolar gibi farklı durumlara uyum sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz

 

 



Bunları da aldılar