Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Altın Oran Kaş Makyaj Cetveli Citizen Design 718479

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Materyal : Paslanmaz Çelik

Adet : 1

Ölçüler : Ek resimlerde detaylı ölçüler verilmiştir.

Tasarım TransForMacion Citizen Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz.

ÇOK İŞLEVLİ : Dövme stilistleri ve kaş boyamayla ilgilenenler için Mükemmel Makyaj araçları. Sanatçılar, makyözler, tasarımcılar, mimarlar için yararlı bir başlık aracıdır.

ALTIN ​​ORAN KALIPER : Altın ortalamanın estetik olarak güzel kabul edilen ve doğada ve insan vücudunda, özellikle insan yüzünde, örneğin boyutu ve konumu gibi sıklıkla görülen kesin bir ölçeği vardır.

HASSAS ÖLÇÜ ALETİ - Yüzün her iki tarafındaki eşit kaşları ölçmek, bulmak ve şekillendirmek için paslanmaz çelik kaliper cetveli kullanın. Kaş ölçüm cetveli, gravür teknolojisini kullanır. Her cetvelin ölçeği ve sayısı açıkça görülebilir ve kalıcı olarak korunur.
PASLANMAZ ÇELİK MALZEME - Altın oran kaş cetveli, esnek kollar ve çıkarılabilir cetvel kolu ile yüksek kaliteli paslanmaz çelik toksik olmayan malzemeyi benimser.
KULLANIMI KOLAY - Üç Noktalı konumlandırma tasarımı, basit, kullanışlı, asimetriyi azaltır, her gün kaş makyajı çalışması için kolaydır. Portatiftir ve kozmetik çantanızla veya cüzdanınızla taşıması kolaydır, sadece evde veya seyahatte kullanın, güzel kaş şeklinizi oluşturmak için uygundur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar