Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion 6 Kişilik Piknik Seti Gervasoni Design YEŞİL 718325

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ? 1 SET, 6 şar tabak, bıçak, kaşık, çatal, bardak, 1 adet tuzluktan oluşan 32 PARÇA SET , TransForMacion Gervasoni Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz. Ana resimdeki YEŞİL renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. Detay resimlerdeki renkler örnektir.

Ürün Özelikleri :

PİKNİK GEREKLİLİKLERİ: Bu set, piknik veya kamp geziniz için ihtiyaç duyacağınız tüm ekipmanlarla doludur. Sadece kullanın, temizleyin ve bir sonraki geziniz için saklayın! Tüm aile temel ihtiyaçları dahil, bir çeşnilik çalkalayıcının eklenmesiyle artık hazırsınız!
TAŞINABİLİR VE YENİDEN KULLANILABİLİR: Basit, plastik bir kapta saklanan bu ürün, evinizdeki bahçenizde veya açık hava maceralarında kullanım için mükemmel şekilde uygundur. Yeniden kullanılabilir plastik yemek takımları, kırılma riski olmadan hem çocuklar hem de yetişkinler için mükemmeldir!
MİKRODALGA VE BULAŞIK MAKİNASINDA GÜVENLİ: Aileyi dışarı çıkardıktan sonra temizlik konusunda endişeli misiniz? Eve döndüğünüzde bulaşık makinesini doldurmanız yeterli! Öğeler mikrodalgaya uygundur ve bahçede kullanıma hazırlanırken yiyecekleri ısıtmanıza olanak tanır.
PRATİK TASARIM YAPISI: Şeffaf kapak üzerindeki plastik sap, kolay ve rahat taşıma sağlar. Her iki yandaki iki plastik kulp, kapağı tabana basit ve etkili bir tasarımla kilitlemek için kullanılır.
BENZERSİZ PLASTİK PİKNİK SETİ: Piknik kutusu 10 x 10 x 5 inç ölçülerinde - 6 kişilik set - bıçaklar, çatallar, kaşıklar, tabaklar ve bardaklar ve bonus tuzluk dahildir

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar