Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

ModaCar Zercher Mikrofiber Araç Temizleme Püskülü 429028

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Adet : 1

Ölçüler :69 CM X 19 CM > Tutma sapı 38 cm 

SANİYELER İÇİNDE TOZU ÇEKİN : Kirli arabanızı yıkamak için zamanınız mı yok? Merak etme! Bu araba MİKROFİBER püskülü dış yüzeyini veya içini temizlemek için alabilirsiniz. Sadece birkaç dokunuşla toz, polen ve hatta kar bile yok olacak ve arabanız bayiden yeni çıkmış gibi yeni görünecek!

TOZ VE POLENİ GİDERİR - Bu araba iç/dış temizleyici, arabalardan, kamyonlardan ve teknelerden gelen tozu tamamen toplar. , ttozu etrafa itmez, ancak otomatik silginin dışına hapseder ve alır. Uzatılmış tutamak, araba tavanı ve gösterge paneli köşeleri gibi zor alanlara da ulaşabilir!

ÇİZİK YOK, ENDİŞE YOK! : Arabanızın hassas boyasını çizmeden yapacaktır. Dış araç temizleyiciniz de hiçbir yüzeyde cila izi bırakmaz. Dış temizliği için harika araba tozları. Araba için toz temizleyicinizle arabayı kolayca temizleyin!

SORUNSUZ, ANINDA ARABA TEMİZLİĞİ - Bu mikrofiber çizgi silgi, en iyi araç silicinizdir. Sabah acele etmeniz gerekiyor ama arabanız kirli mi? Sadece silgi arabanızla temizleyin. Artık güne zinde başlamak veya bitirmek için arabanız her zamanki gibi yeni görünecek!


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar