Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kendinden Şarjlı Pilsiz El Feneri

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 129 Adet
%42
TL124,95 TL71,95


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Ölçüler : 10 x 5 x 2,5 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.


Acil Durum Dinamo/Krank Feneri: Acil kullanıma, ev, kamp, ​​ofis, açık hava etkinlikleri ve çok daha fazlasına çok uygun olan bu krank fenerleri, elektrik olmayan bir yerde veya elektrik kesintilerinde krankı aşağı doğru iterek güç üretebilmektedir.

Kullanımı rahat: El kranklı LED el feneri, tutması kolay ve kullanımı rahat olan kaymaz kauçuk anahtara ve örgülü halat tasarımına sahiptir; ve ipi bileğinize takabilirsiniz, bu da dışarı çıktığınızda size büyük kolaylık sağlar ve kaybolmalarını engeller.

Güzel Yoğunluklu Aydınlatma: 3 güçlü LED ışıklı el feneri, karanlıkta parlak aydınlatma sağlayabilir, tek dokunuşla aydınlatma için gereken gücü üretecektir; Anahtarı çevirdiğinizde şaşırtıcı derecede uzun kullanım süresi sağlayabilen güçlü bir iç yapı tarafından desteklenen parlak bir ışık ortaya çıkar.

Kompakt ve Taşınabilir: Acil durum el krank fenerleri küçük boyutlu ve hafiftir, bu da onları kolayca ve rahat bir şekilde taşımanıza olanak tanır ve bunları ceplerinize, sırt çantalarınıza, el çantanıza ve daha fazlasına koyabilirsiniz. GENİŞ KULLANIM ALANI : 30 dakikaya kadar kesintisiz parlaklık sunan meşalemiz kamp yapmak, yürüyüş yapmak, görüşün zayıf olduğu yürüyüşler, onarımlar ve daha fazlası için mükemmeldir

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Dinamo meşalesi, elektrik kesintileri, araba arızaları, açık hava etkinlikleri sırasında veya maceraya çıkmak isteyen çocuklar için gerçekten yararlıdır!


PİLSİZ ! : Elin tekrarlanan basıncıyla yanar, bu da çalışması için yeterli enerjiyi biriktirmesini sağlar. Asla kablo veya pil ile şarj etmeyi gerektirmez. Çok küçük olduğu için bu şarj edilebilir el feneri güçlüdür. Ana gövdede bulunan 3 LED, ihtiyaç duyduğunuzda parlayacak 15 lümen parlaklık sağlayabilir. Naylon bilek kayışı dahildir.

OTOMATİK ŞARJ : 30 dakikaya kadar kesintisiz parlaklık sunan meşalemiz kamp yapmak, yürüyüş yapmak, görüşün zayıf olduğu yürüyüşler, onarımlar ve daha fazlası için mükemmeldir. Şarj etmek için sadece tutamağa basın. Kablo, şarj cihazı veya pil gerekmez.

YETERLİ MESAFE : 5 metre mesafeye kadar aydınlatan 3 parlak beyaz LED ampulle birlikte gelir.

Dinamo meşalesi, elektrik kesintileri, araba arızaları, açık hava etkinlikleri sırasında veya maceraya çıkmak isteyen çocuklar için gerçekten yararlıdır!

ULTRA KÜÇÜK: Sadece 10 X 5 X 2,5 CM ölçüleriyle mini dinamo acil durum el feneri, bir elektrik kesintisi veya fırtına sırasında başınızın belaya girdiği her yerde, araç bagajınız veya torpido gözü, çekmeceli mutfak çöpü, garaj, vahşi doğada açık hava kampı veya yürüyüş ve her alanda!

MÜKEMMEL İÇ TASARIM : Bu el fenerinin nasıl güç ürettiğini ve onu güce dönüştürdüğünü iç işleyişini görün.

KENDİNİ ŞARJ ETME; Şarj etmek için kolu aşağı bastırmanız yeterlidir. Can sıkıcı kablolar veya ana güç kaynağı gerekmez

 


Bunları da aldılar