Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Trebonn Beyaz Teleskopik Buzdolabı Organizeri 716381

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki BEYAZ Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : PE Plastik

Ne alacaksınız ? : 1 adet 

Ölçüler : Daha detaylı teknik ölçüler detay resimlerde mevcuttur. - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Saklama kutusu, iki farklı saklama yöntemi, ister meyve, sebze, yoğurt, konserve, çorba, içecek vb. , çok uygundur.  SADECE MUTFAKTA MI ? Ofiste, çalışma odasında, masa üzerinde, altında !

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 2 boyutlu muhteşem tasarım 20.5 cm^den sağa ve sola genişleyerek 28.6 cm’e kadar istediğiniz ölçüde genişletilebilir.

YİYECEKLERİ TAZE TUTMA : Buzdolabı çekmece düzenleyicisinin altındaki havalandırma delikleri, drenajı ve havalandırmayı kolaylaştırır, Havalandırma delikleri eşyaların taze kalmasına yardımcı olur. Herhangi bir nedenle delikleri kapatmam gerekirse, altına kağıt havlu kullanın

EŞSİZ TASARIM : Asılı buzdolabı rafı, buzdolabının üst boşluğunu etkili bir şekilde kullanır ve daha fazla yiyecek yerleştirmek için depolama alanını arttırır.

GERİ ÇEKİLEBİLİR : Saklama kutusu, sağlam ve dayanıklı olan yüksek kaliteli PE malzemeden yapılmıştır. Kapasite, buzdolabı öğelerinin çoğunu alacak kadar büyüktür. Saklama kutusunun boyutu, yiyecek miktarına ve buzdolabının boyutuna göre ayarlanabilir. Saklama torbasının boyutu, bazı yıkanmış sebzeleri ve bazı doğranmış et, meyve ve sebzeleri saklayabilen boyutlardadır Yüksek kaliteli kalın PE'den yapılmıştır, tuhaf bir koku yoktur, iyi sızdırmazlık sağlar, sızdırmaz, soğuğa ve ısıya dayanıklıdır.

DAHA KOLAY SAKLAMA : Saklama kutusu, iki farklı saklama yöntemi, ister meyve, sebze, yoğurt, konserve, çorba, içecek vb. , çok uygundur.




Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.




Bunları da aldılar