Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

HomeCare SureBasics Bebeklere Sürgülü Kapı Pencere Veranda Kilidi 716467

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri : 

Renk : BEYAZ renk gönderilir.. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : PVC 

Ne alacaksınız ? : 1 Adet 

Ölçüler : 8,9 cm x 7,6 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sürgülü kapı, pencere, dolap,gardıroplarda, şifonyerlerde, kilerde ve daha fazlasında kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Çocuk güvenlik kapı kilitleri cam, alüminyum, ahşap ve plastik dahil tüm yüzeylere yapışır. Eşsiz ve çok yönlü kiler kapıları, yatay ve dikey pencereler, sürgülü cam kapılar, duş kapıları ve sürgülü aynalı dolap kapıları için harika işler.

Seyahat için harika

Bir balkona veya terasa açılan sürgülü cam kapısı olan bir geziye mi çıkıyorsunuz yoksa bir otelde mi kalıyorsunuz? Aktif bebeğinizle tatile çıkma düşüncesi sizi strese sokuyor mu? Sürgülü kapı bebek koruması yapmak ister misiniz? Artık Sürgülü Kapı, Pencere ve Dolap Kilitlerimiz ile hazırlanabilirsiniz. Delme, alet veya vida gerektirmezler, bu nedenle çocuklarla seyahat ederken yanınızda getirmeleri kolay ve etkilidir! Mobilyalarınıza zarar vermeyecek harika bir bebek koruma çözümünün keyfini çıkarın. Otel odanızı da çocuklardan korumak için seyahat ederken yanınızda birkaç güvenlik kilidi getirmenizi öneririz!

ÇOCUKLARINIZI GÜVENLİ TUTUN : Sürgülü kapı kilitleri, çocuklarınızın yüzme havuzları gibi tehlikeli alanlara erişmesini engelleyen cam, alüminyum, ahşap ve plastikten yapılmış sürgülü kapılar, Pencere, teraslar, balkonlar, ecza dolapları ve temizlik malzemeleri için depolama alanları ve dolaplara takılabilir. Çocukları Sınırsız Alanlardan Uzak Tutar - Bebek kapı kilidimiz, çocuklarınızın evinizde onlara yasak olan alanlara gitmesini engeller. Sürgülü cam kapı kilidimizle onları zarar görmekten koruyun.

YÜKSEK KALİTE PC MALZEMESİ : Kayar kapı kilitlerimiz, güçlü sertlik ve sertliğe sahip, dayanıklı ve kolayca kırılmayacak pvc malzemesi ile üretilmiştir. Güvenli, toksik olmayan ve kokusuz, çocuklara zararsız.

KURULUMU KOLAY : Kurulum için herhangi bir alete gerek yoktur, sadece arkadaki 3M bandı soyun ve pencereye veya kapıya uygulayın. Kilitlemek İçin Her İki Yan Kanadı Kaldırın ve Kilidi Açmak İçin Tekrar Aşağı Katlayın. Premium sürgülü kapı güvenlik mandalları, evinize takmak için herhangi bir matkap, vida veya alet gerektirmez. Kağıt desteğini soyun ve 3M yapıştırıcıyı temiz, kuru herhangi bir yüzeye bastırın. Ek olarak, kilitleri çocukların açamayacağı bir hale getirmek için, kanatları katlamak ve kaldırmak oldukça kolay olduğundan, küçük çocuğunuzun sürgülü kapı mandalına erişemeyeceği bir yere yükseğe kurun.

İPUCU : Kilidi çocukların erişemeyeceği bir yere takın;  Kurulumdan sonra 24 saat içinde kilitlere dokunmayın.

Bebeğinizi Gözetimsiz Açık Havada Havuzlara ve Balkonlara Girmekten Koruyun

Meraklı Çocuğunuzun Dolabınızı ve Kilerinizi Karıştırmasını Önleyin

Ebeveynlik Kaygısını ve Stresini Azaltın

Her Yüzeyde Çalışır - Cam, Alüminyum, Ahşap ve Plastik

Saniyeler İçinde Kilit Takmak İçin Alet Gerekmez

Otellerde ve Kiralık Mülklerde Kullanmak İçin Seyahat Etmek İçin Harika

Bebeğinizin Pencereden Düşmesini Önleyin

Evcil Hayvanlarınızı ve Küçük Çocuklarınızı Beladan ve Tehlikeden Uzak Tutun

Test Açıklığı Bant arka kapağını çıkarmadan önce. Bir elinizle yerleştirerek ve tutarak, kilidin Sürgülü Kapı veya Pencerenin Açılmasına Engel Olmadığından emin olun ve diğer elinizle üst üste gelen kapı veya pencereyi kaydırın. Kapı veya pencere boşluğu arasında 7 mm boşluk olması gerekir. Yine, bu aşamada bant desteğini çıkarmayın. Konumu test edin ve sürgülü kapı kilidini hangi tarafa takacağınıza karar verin.

Yüzeyi Temizleyin ve Kurutun

Sure Basics Çocuk Güvenlik Kilitlerini Yerleştirmek İstediğiniz Yüzeyi Temizleyin ve Kurulayın. Bu adım, yapıştırıcının birkaç yıl sürmesine neden olacak nemi ortadan kaldırdığı için çok önemlidir.

Bant desteğini soyun Koruyucu Kağıdı Yapışkan Banttan soyun ve açıkta kalan yapışkan banta dokunmadığınızdan emin olun.

Kurun ve ekleyin Yüzeyde belirlenen konuma hizalayın ve yapıştırın ve Birkaç Saniye İçin Sıkıca Aşağı Bastırın. Yapıştırıcının yüzeye güçlü bir şekilde yapışması için lütfen kilidi 24 saat açık tutun.

Nasıl Çalıştırılır: Kilitlemek için kanadı parmağınızla kaldırın. Kilidi açmak için başparmağınız ve parmağınızla tekrar kaldırın ve kilidi açmak için kanadı aşağı bastırın. Çocuk güvenlik kilitlerimiz her ebeveyn için olmazsa olmazdır!


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.


Bunları da aldılar