Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Shelton Tirbuşon ve Şişe Açacağı 714811

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 96 Adet
%61
TL195,95 TL76,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.

Materyal : Çinko Alaşım + Parlak krom kaplama

Adet : 1

Ölçüler : 17 x 6 cm




Ergonomik Tasarım: Sap, bu şişe açacağı ve tirbuşonun kavranması için rahat ve inatçı bir mantarı açmak için normalden biraz daha fazla çaba sarf etmeniz gerektiğinde bile zahmetsizce döndürülmesini sağlar.

Sağlam geniş kanatlar, mantarı şişeden çıkarmak için bastırmak için minimum kuvvet gerektirir ve her boyuttaki mantarı hızlı ve verimli bir şekilde kolayca çıkarmanıza olanak tanır.

Yüksek Kaliteli Malzeme: geleneksel metalden daha fazla mukavemet ve korozyon direncine sahiptir. Tirbuşon, rahatlık ve kolay tutuş için güç ve esnekliğe sahiptir.

Çok Yönlülük ve Kolaylık: Tirbuşonlu açıcımız hem ŞİŞE hem de MANTAR açacağı olarak çifte görev üstlenir. Sadece en kaliteli malzemeleri kullanan kanatlı tirbuşonlarımız paslanmaya karşı dayanıklıdır, lekelenmeye karşı dayanıklıdır, çok az bakım gerektirir ve ayrıca kullanımdan sonra rahat temizlik için bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Bir ucu normal kapaklı şişeleri açmak için, diğeri ise mantarlı şişeleri açmak için kullanılan çok amaçlı harika bir mutfak aletidir.

Piknikler, barbeküler, kamplar, partiler ve daha fazlası için yanınızda götürmek için idealdir. Bu paslanmaz çelik alet temizlemesi ve saklaması kolay!

Kullanımı kolaydır ve kompakt bir şekilde katlanır, çekmecede güvenli saklama için sivri uçlu vidayı gizler. 2 kademeli menteşeli kol, her türlü şarap şişesinden mantarları çıkarmada da çok etkilidir.

Kromla kaplamalıdır, bu nedenle kullanımda parlak ve çekici görünür ve hem doğal hem de sentetik mantarlarla iyi çalışır. Sapın kullanımı rahattır, kaç tane şarap şişesinin açılması gerektiğine bakılmaksızın.

DAYANIKLI VE KULLANIMI KOLAY -Ddaha iyi kaldıraç için çift menteşelidir ve rahat bir kavisli tutuşa, şişe kapakları için bir şişe açacağına sahiptir. Paslanmaz çelikten yapılmıştır ve cebe kolayca sığar.

Şık, işlevsel açacak, cam eşyalar ve eğlenceli aksesuarlarla eğlenceyi sade ve zarif hale getirir. Modern tasarımı işlevsel kullanımla birleştirilmiştir.

Bu zarif paslanmaz çelik açacak, İyi yapılandırılmıştır ve elinizde sağlam, güvenli bir his verir. Kolayca sapa katlanan keskin, tüm mantarı güvenli bir şekilde kavramak için beş bükümlü bir tirbuşon, mantarı çıkarmak için büyük bir kaldıraç sağlayan iki aşamalı eklemli bir dayanak noktası ve olmadan kullanılabilen klasik bir şişe açacağı vardır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar