Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Jeanette Crystal Çift Katlı 12 Pinli Kapı Arkası Askı 716822

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 105 Adet
%60
TL199,95 TL79,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki KROM Renk birebir gönderilir. .

Materyal : Metal   

Ölçüler : 51 x 16 cm - 4.5 cm’e kadarki genişlikteki yerlere takılabilir. 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Çift sıra kullanım imkanına sahip toplamda 12 pinli !

ÜSTÜN KALİTE : Paslanmaz Krom Kaplamalı malzemeden yapılmış kapı Üstü Askılarımız uzun süre dayanacak şekilde yapılmıştır. Bükülmez ve paslanmaya karşı dayanıklı malzemeden üretilen bu sağlam ve sağlam kapı kancaları ile artık endişelenmenize gerek yok.

MODERN MİNİMALİST TASARIM : Yatak odası veya diğer odalar için montajı kolay kapı kancalarımız, herhangi bir kapının üzerinden düzgünce kayar. Artık evinizi veya ofisinizi anında düzenleyebilirsiniz. Yatak odanız, banyonuz veya depolama alanınız olsun, dağınıklığı kolaylıkla ve kısa sürede kolayca temizleyebilirsiniz.

ÇOK AMAÇLI : Kapı arkası kancalarımız tüm standart kapı boyutlarına mükemmel şekilde yerleştirilebilir. Çift kanca tasarımı ile askılık, tek kanca modellerine göre çok daha fazla alan sağlar ve elbise, çanta, havlu, elbise, eşarp, mont, ceket ve çok daha fazlasını asmak için kullanılabilir.

TAŞINABİLİR: Bu ev depolama kancalarının yalnızca asılması ve vidasız tasarımı, inanılmaz esneklik ve taşınabilirlik sağlar. Kancaları ihtiyaç duyduğunuzda evinizdeki herhangi bir kapıya kaydırabilirsiniz. Kapılarınızı değiştirseniz veya evinizi değiştirseniz de farketmez!

Pürüzsüz tasarım



Bunları da aldılar