Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 2 ADET Pantolon Askısı Etek Şal Havlu 716063

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 332 Adet
%55
TL279,95 TL126,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR. 

Materyal : ABS + Çelik

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Inova Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 47x18x6 cm - Katlandığında yaklaşık boyutlar: 34 x 18 x 4 cm
 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Pantolonları düzenli tutmak ve gardıropta minimum yer kaplamak için gerçekten kullanışlı çoklu askı. Çok yönlü tasarımı, ihtiyacınıza göre pantolonları iki farklı pozisyonda asmak için tasarlanmıştır. Ayrıca hareketli kayar destek çubukları sayesinde pantolonları bulmayı ve çıkarmayı kolaylaştırır ve giysileri kolaylıkla çıkarmanıza olanak tanır. Pantolonları düzenlemenin ve gardırop alanından en iyi şekilde yararlanmanın basit bir yolu.

Pantolon sırayla ayarlanabilir. Pantolonu asmak/çıkarmak için hızlı ve kolay. Ayarlanabilir: Metal çubuk serbestçe ayarlanabilir. Yerleştirilen pantolon sayısına göre yatay askı veya dikey askı ayarını yapabilirsiniz. Kullanışlı: Her çubuk kendi rayı boyunca çekilebilir, bu da pantolonunuzu seçmeyi kolaylaştırır.

Ask,ı pantolon, etek, kot pantolon, gömlek, havlu, spor giyim, elbise ve daha fazlası için kullanılabilir.

Bu pantolon askısı, 5 pantolonu asabilen 5 çubuk ile tasarlanmıştır.

Paslanmaz çelikten yapılmıştır, dayanıklıdır, pas tutmaz, deforme olması kolay değildir.

Kısa pantolon, pantolon, kot pantolon ve diğer pantolonları asmak için kullanabilirsiniz.

Yüzey pürüzsüz, çapaksız, nemli bezle temizlenmesi kolaydır.

5'i 1 arada tasarım, pantolonunuzu temiz ve düzenli tutar ve daha fazla yerden tasarruf sağlar. Üstte iki kanca var. Yatay askı için iki kanca kullanabilir veya dikey askı için sadece kanca kullanabilirsiniz.

Her biri dışa doğru çekilebilen beş paslanmaz çelik boru kullanılır. Kurutma rafı olarak da kullanılabilir. Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış, dayanıklı ve taşıması kolaydır. 5'i 1 arada tasarım, pantolonunuzu temiz ve düzenli tutar, daha fazla yerden tasarruf sağlar.

İnce işçilik, çekici görünüm, Çok Amaçlı.

Korozyon direnci, aşınma direnci, taşıması uygun.

Katlanabilir elbise askısı, kullanılmadığında işgal edilen alanı azaltır

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz

 



Bunları da aldılar